DOOM 64 Evaluarea australiană indică lansarea Nintendo Switch

DOOM 64

Seria DOOM este una pe care mulți jucători o țin aproape de inimile lor, deoarece este una dintre primele serii de trăgători din prima persoană care a reușit să facă genul popular. Deși jocurile noi au fost lansate de-a lungul anilor, mulți doresc doar să redea intrările clasice din serie pe hardware-ul modern, și se pare că un alt dintre aceste jocuri ar putea deveni disponibil pe Nintendo Switch în viitorul apropiat.

Consiliul de clasificare australian a evaluat recent DOOM 64 pentru mai multe platforme. În timp ce listarea nu menționează ce platforme, este foarte probabil ca jocul să fie lansat și pe Nintendo Switch, ceea ce ar avea mult sens, având în vedere jocul original lansat pe o consolă Nintendo, Nintendo 64.

Nintendo Switch se dovedește a fi o casă bună pentru seria DOOM. Cea mai recentă intrare din serie, DOOM, a fost portată pe Nintendo Switch, iar următoarea intrare, DOOM Eternal, este lansată și pe Nintendo Switch.

Câteva săptămâni în urmă, Bethesda a lansat și DOOM și DOOM II pe Nintendo Switch, permițând jucătorilor să se bucure de cele două jocuri din mers cu controale fizice. Jocul a fost lansat cu o autentificare necesară în Bethesda.net, dar din fericire, acest lucru a fost remediat recent. O altă actualizare este, de asemenea, în lucrări, care vizează îmbunătățirea iluminării jocurilor și multe altele.

DOOM 64 se va lansa pe o dată de lansare încă confirmată pe mai multe platforme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *