Doom Eternal Goes Wild în Remorcul Battlemode nou

Doom Eternal va primi două extinderi cu un singur jucător după lansare

Editura Bethesda Softworks și dezvoltatorul iD Software s-au întors să ne arate în acțiune extrem și violent Doom Etern, un nou capitol iminent al istoricului sergent de prima persoană.

Trailerul, care, de obicei, te-am adus înapoi la începutul știrilor, se află în toate aspectele sale Battlemode, unul dintre modurile incluse în secțiunea multiplayer a shooter-ului.

„Battlemode este cel mai nou Doom Eternal modul multiplayer două-la-unu. Dezvoltat intern la id Software, Battlemode oferă toate luptele rapide, frenetice și feroce care caracterizează unicul jucător al lui Doom. Luptă în șase arene unice cu cinci demoni jucători: toți viitoarele hărți redate și demonii vor fi gratuite.

Joacă ca un Doam Slayer sau o echipă formată din doi demoni controlați de jucător. scopul Slayer-ului și al demonilor ar putea fi același – distruge-i pe alții – dar stilurile lor de joc sunt complet diferite. Care facțiune va domni învingător? „

Vă lăsăm să urmăriți trailerul, vă reamintim că Doom Eternal va fi lansat pe PC, PlayStation 4 și Xbox One pe 22 noiembrie 2019. Acest nou capitol va implementa un Doom Slayer Hub pentru prima dată în serie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *