Dota Underlords construiește [August Update] – 8 cele mai bune realizări pentru meciurile câștigătoare

Actualizarea din august pentru Dota Underlords a zdruncinat într-adevăr meta-ul cu mediul său de schimbări inovatoare la alianțe și elemente, așa că am considerat că ar fi o idee bună să ne revizuim Dota Underlords construiește ghidul pentru a vedea ce funcționează și ce nu mai face. Au mai rămas zilele construcțiilor primordiale sau Savage ultra-puternice – dar mai jos am reunit opt dintre cele mai bune construcții în actuala meta Actualizare august, de la Knights and Trolls la Scrappy Mages până la completat Vânători de demoni, așa că știți care sunt echipele de echipă care trebuie să bată luna aceasta.

Dota Underlords construiește – 8 cele mai bune realizări [August Update]

Înainte de a ne bloca în explorarea celor opt construite ale noastre Dota Underlords. treceți pe scurt câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când creați și adaptați construirile din zbor în timpul unui meci. Dar dacă sunteți un Underlord ocupat și doriți să treceți mai departe către una dintre cele mai bune construcții ale noastre, nu ezitați să folosiți legăturile de mai jos.

Crearea celor mai bune construcții din Dota Underlords

Seria de ghid Dota Underlords

Dacă aveți mai multe informații despre o zonă diferită a acestei fiare cu multe capete a unui autobattler, de ce să nu vă îndreptați către una din celelalte pagini ale noastre de ghid de strategie Dota Underlords?

Ghid de strategie Dota Underlords – o imagine de ansamblu a cum să joci Dota Underlords, cu sfaturi și strategii practice pentru meciurile câștigătoare

Eroii Dota Underlords – statisticile fiecărui erou și o perspectivă asupra eroilor cu cele mai performante acum în Underlords

Alianțele Dota Underlords – explicații și sfaturi aprofundate despre toate alianțele din Dota Underlords

Articole Dota Underlords – echipează-ți eroii cu cele mai bune unelte folosind ghidul nostru de articole aprofundate

Dota Underlords aur – aflați cum pentru a crea un colosal economie cu aceste sfaturi și trucuri orientate spre aur

Note de patch-uri Dota Underlords – explorați starea actuală a meta cu analiza notelor noastre de patch-uri Dota Underlords

Dota Underlords Battle Pass – vorbim despre actualul Battle Pass și toate noile eroi și caracteristici care vin cu sezonul 1

Atât se întâmplă într-o singură luptă Dota Underlords, încât este greu de ajuns la orice concluzie reală cu întrebări precum „care este cea mai bună construcție?” Sau „ cine este cel mai puternic erou? ”. Cea mai mare parte depinde de circumstanțe, de construirea adversarului, de elementele tale globale și echipate și de alte sute de variabile. Cu toate acestea, este posibil să distingeți o mână de combinații și sinergii care tind să câștige meciuri mai consistent decât restul.

Important este să aveți în vedere aici, elementele de mai jos sunt instantaneele unei întârzieri absolut ideale. tabla de joc. Dar mai sunt multe pentru a construi decât acest moment final al jocului; trebuie să țineți cont de cât timp este nevoie ca anumite alianțe să fie „aduse online”, indiferent dacă există anumite runde în care nu veți avea lipsă de capacitate de avarie sau de avarii sau abilități de control a mulțimilor, etc. Și acestea sunt lucrurile pe care va trebui să le iei în considerare atunci când te decizi asupra propriilor tale construcții în timpul unui meci.

Este destul de imposibil să te decizi asupra unei construcții la începutul unui meci, alegând doar eroii exacti pe care vrei du-te la jocul târziu. Pentru a supraviețui mult timp, va trebui să vă păstrați opțiunile relativ deschise în cazul în care norocul nu vă favorizează . Așadar, nu rămâneți rigid la următoarele construcții – este bine să alegeți eroi care vă vor vedea prin etapa actuală a meciului și să-i înlocuiți mai târziu.

Acum, toate acestea fiind spuse, să ne uităm la opt din cele mai bune construcții Dota Underlords pe care le-am găsit până acum. Și rețineți: aceste construcții nu sunt într-o ordine anume.

Dota Underlords construiește cel mai bine – Knight, Dragon, Mage build

 • Heroes: Abaddon, Batrider, Chaos Knight, Dragon Knight, Luna, Omniknight, Puck, Crystal Maiden, Kunkka, Lich
 • Alianțe: Cavaler (Tier 3), Dragon (Tier 1), Mage (Tier 1), Human (Tier 2), Heartless (Tier 1), Demon (Tier 1)

Our Knight / Dragon / Mage build oferă una dintre cele mai echilibrate și puternice tablouri de eroi, alianțe și abilități pe care le puteți găsi în Dota Underlords. Cavalerii, în ciuda recentului lor (ușor) nerf, sunt încă foarte în vârful jocului lor, iar Dragon este un dezvăluitor din moment ce îl ai deja pe Dragon Knight. Dar am ales să merg cu Puck în locul lui Viper ca celălalt Dragon. Este o alegere neobișnuită, pentru că, să-l înțelegem, Puck nu este cel mai impresionant erou de acolo. Cu toate acestea, Illusory Orb oferă unele daune magice suplimentare în grup; și ne permite să ne legăm bine de construirea noastră în Mages.

Se poate să nu pară, dar ai un potențial de daune magice cu adevărat decent doar în lista ta de cavaleri, făcând din Mage o alegere suplimentară excelentă. Lich este o alegere excelentă atât pentru Gheața lui de lanț, cât și pentru acest punct suplimentar în Heartless; iar pentru celălalt Mage puteți lua alegerea dvs. din alternativele de mai sus. Sunt toate alegeri bune, dar tind spre Crystal Maiden pentru bunătatea dăruitoare de mana pe care o oferă tuturor celor din jurul ei. Și în sfârșit, Kunkka nerfed, dar totuși important, încheie alianța Human Tier 2 – ceea ce, întâmplător, îți oferă o ocazie excelentă de a merge la nivelul 3 fără inimă, dacă ești capabil să ridici Fall From Grace.

Dota Underlords construiește cel mai bine – Knight & Troll build

 • Heroes: Abaddon, Batrider, Chaos Knight, Dragon Knight, Luna, Omniknight, Shaman Shaman, Troll Warlord, Witch Doctor, Necrophos
 • Alianțe: Cavaler (Tier 3), Troll (Tier 2), Human (Tier 1), Warlock (Tier 1), Heartless (Tier 1), Demon (Tier 1)

Cealaltă metodă preferată de rotunjire a nivelului 3 Nucleul cavalerilor este costisitor și nu lasă loc pentru flexibilitate – dar băiete, funcționează bine. Troll-urile sunt o altă alianță foarte puternică în acest moment; viteza de atac pe care o oferă întregii tale armate poate crește pentru a fi doar ridicolă și servește pentru a echilibra frumos accentul cavalerilor pe apărare și reducerea daunelor cu o agresiune și pagube nestrămutate.

Problema cu Trolls este că durează mult timp în timp ce să aducă online, deoarece Troll Warlord a fost ridicat până la nivelul 5. Dar, pe marginea acestui aspect, Tier 1 of Troll oferă acum o sporire a vitezei de atac atât aliaților, cât și Trolls înșiși, așa că ar trebui să poți să îți croiești drumul. până la jocul târziu, fără o mare cantitate de probleme. Dar este posibil să doriți un lucru suplimentar care să vă ajute să încărcați cântarul – și de acolo vine Necrophos. Un alt lucru frumos despre această construcție: este foarte îngrijit. Ai cei 9 eroi ai tăi care au contribuit la Cavalerii și Troll-urile, iar apoi la Necrophos care finalizează atât Heartless, cât și Warlock. În plus, Pulsul morții lui Necrophos este o abilitate fantastică pentru a-ți susține aliații, astfel încât aceștia să poată continua să-ți baleneze dușmanii cu viteze superluminale.

Dota Underlords construiește cel mai bine – Mage & Warrior build

 • Heroes: Crystal Maiden, Keeper of the Light, Lich, Lina, Puck, Razor, Doom, Dragon Knight, Pudge, Tiny
 • Alianțe: Mage (Tier 2), Warrior (Tier 1), Primordial (Tier 1), Human (Tier 2), Heartless (Tier 1), Dragon (Tier 1), Demon (Tier 1)

Dota Underlords's Mage builds durează destul de mult pentru a reuni, dar rezultatul este aproape întotdeauna meritat. Dublarea pagubelor tale magice transformă lista ta de șase magii în adevărate tunuri de sticlă; singurul lucru care rămâne este să folosești cele patru sloturi rămase pentru a transforma sticla în titan.

Dragon Knight este un loc excelent pentru a începe. Este un sportiv fantastic, care poate sta pe linia ta din față, făcând față și eliminând daunele – și ai deja un Puck, ceea ce înseamnă că alianța ta Dragon este imediat adusă online. Acum mai rămâne trei sloturi pentru o alianță de nivel 1 Războinic pentru a ajuta la consolidarea acestei linii frontale și pentru a oferi Mages-ului dvs. timpul necesar pentru a face ravagii. Pudra este dură ca cărămizile și aduce Heartless online; Doom este, de asemenea, dur ca cărămizile și are capacitatea de a arăta către jucătorul cheie al adversarului și de a spune „nu azi”; iar Tiny nu numai că încheie alianțele Războinic și Primordial, ci și un grup fantastic de atrăgător în abilitatea sa de Toss, care acum face daune duble datorită construirii tale Mage.

Dota Underlords construiește cel mai bine – Scrappy build

 • Heroes: Alchemist, Clockwerk, Techies, Timbersaw, Tinker, Crystal Maiden, Lich, Puck, Dragon Knight, Necrophos
 • Alianțe: Scrappy (Tier 2), Inventor (Tier 2), Mage (Tier 1), Heartless (Tier 1), Human (Tier 1), Warlock (Tier 1), Dragon (Tier 1)

Scrappy a fost întotdeauna drept pe cuspul ruperii în primele rânduri ale meta-ului, dar odată cu actualizarea Mid-Season au explodat cu adevărat până în vârf. De ce? Deoarece nu numai că alianța în sine a fost refăcută în trei niveluri, ceea ce face ca cel de-al doilea nivel (cel de care ne interesează) să fie mult mai ușor de obținut, dar Tinker și Clockwerk au primit amândoi tampoane foarte substanțiale, ceea ce le face eroi extrem de puternici la propriu.

Scrappy și Inventor sunt de natură defensivă, dar eroii înșiși au un potențial grav de deteriorare magică – ceea ce îi face o potrivire perfectă pentru un supliment Mage format din Crystal Maiden (care tu ar trebui să se poziționeze lângă Tinker), Lich și Puck. Aruncați în Dragon Knight pentru un mare luptător de prim rang (și o alianță Dragon pentru a porni); și apoi puteți pune un Bounty Hunter pentru a termina Scrappy Tier 3 sau – preferința mea personală – pentru a termina atât Heartless, cât și Warlock într-o singură cădere cu Necrophos pentru totdeauna utile.

Dota Underlords construiește cel mai bine – Scaled & Warrior build

 • Heroes: Medusa, Slardar, Slark, Tidehunter, Axe, Doom, Juggernaut, Pudge, Beastmaster, Drow Ranger
 • Alianțe: Scalate ( Nivelul 2), Războinicul (Nivelul 2), Vânătorul (Nivelul 1), Inima (Tierul 1), Brawny (Nivelul 1), Demonul (Nivelul 1)

Am vrut să pun o construcție la scară undeva în această listă, pentru că este un contur extrem de puternic (dar de nișă) pentru construirile Mage care sunt atât de răspândite în meta-ul actual, și o mulțime de oameni le subestimează. De fapt, aproape că nu văd niciodată jucători să meargă la Tier 2 Scaled. Oameni, Tier 2 Scaled anulează complet Tier 2 Mage. Este uriaș.

Problema este să aștepți atât Tidehunter, cât și Medusa să o aducă online. Prin urmare, ceea ce face această construcție vă oferă un echilibru între Războinic și Vânător (din nou, apărare și jignire) pentru a vă menține puternic de la începutul jocului până în jocul târziu, atunci când ar trebui să puteți găsi acele ultime piese ale puzzle-ului Scaled . Aveți, de asemenea, 3 unități Brawny aici, împreună cu un Demon și 2 Heartless în Pudge și Drow Ranger, care favorizează atât nava noastră, cât și capacitatea noastră de a elimina daunele, în timp ce echipa inamică se întreabă cum de pe pământ să vă răstoarne.

Această construcție se concentrează puțin mai mult asupra apărării decât asupra infracțiunii, motiv pentru care va trebui să vă concentrați pe actualizarea cât mai rapid a eroilor cheie timpurii (Ax, Juggernaut, Drow Ranger, Slardar, Slark), astfel încât să aveți acel DPS suplimentar pentru câștiga de fapt lupte în loc să le prelungi. Dar dacă gestionați acest lucru, veți găsi câteva versiuni de jocuri late care sunt bine echipate pentru a lupta împotriva compoziției acestei echipe.

Notă: dacă nimeni nu construiește Mages, puteți decide întotdeauna să folosiți un Disruptor în locul Slark-ului tău, rotunjindu-ți și Tier 2 Brawny. Doar asigurați-vă că vor ucide!

Dota Underlords construiește cel mai bine – Asasin construiește

 • Eroi: Morphling, Asasin Phantom, Regina Durerii, Regele Sandului, Slark, Templier Assassin, Lone Druid, Treant Protector, Tidehunter, Tiny
 • Alianțe: Assassin (Tier 2), Druid (Tier 1), Primordial (Tier 1), Elusive (Tier 1), Scaled (Tier 1) ), Savage (Tier 1), Demon (Tier 1)

Nu sunt un fan al comiterii până la 9 asasini. S-ar putea să funcționeze, dar necesită un astfel de sacrificiu în flexibilitate și compoziția echipei, încât consider că Tier 2 Assassin construiește opțiunea mult mai fină. Slark, Sand King și Phantom Assassin sunt alegeri excelente – iar de aici am ales QoP pentru daunele suplimentare, Templar Assassin (pentru a ne ajuta către Tier 1 Elusive) și Morphling (pentru că combinate cu Tiny primim puțin Nivelul 1 Primordial, care este destul de inutil, dar hei! Alianță suplimentară!).

Dar acum cum împiedici echipajul tău de spanioli să moară trei secunde într-o luptă? Am mers mai multe direcții cu asta. În primul rând, primordialul menționat anterior. Nu este mult, dar este un beneficiu ușor. Apoi, evaziv. Din nou, nu este un avantaj incredibil, deoarece va afecta doar cele 3 unități; dar totuși binevenit. Apoi, ne-am consolidat linia de front cu un trio de (după părerea mea) alegeri grozave: Tidehunter (abilitate, capacitate CC uimitoare și ne oferă Tierul 1 Scalat pentru o anumită rezistență magică); și Druid-double-whammy of Treant Protector (terminând Elusive) și Lone Druid (terminând Savage pentru o mână de daune suplimentare pentru toată lumea). Așadar, acum ai o linie frontală solidă, cu abilitate, vindecare și abilități CC excelente de la Tidehunter și Tiny; toate acestea distrag dușmanul în timp ce asasinii tăi scot linia de jos și își duc drumul spre interior.

Dota Underlords construiește cel mai bine – Hunter build

 • Heroes: Beastmaster, Drow Ranger, Medusa, Mirana, Sniper, Windranger, Doom, Kunkka, Tidehunter
 • Alianțe: Hunter (Tier 2), Războinic (nivel 1), scalat (nivel 1), fără inimă (nivel 1), demon (nivel 1)

S-ar putea să credeți că construcțiile de vânători au suferit o ușoară lovitură din cauza Tidehunter nr. singurul fiind inclus în rândurile lor, dar asta nu înseamnă că nu-l poți folosi încă! Nu numai că el contribuie la obținerea unui depozit suplimentar de care Hunter construiește atât de multă nevoie, dar termină Scaled with Medusa, la fel cum a făcut pre-patch-ul.

Lucrul frumos despre Tidehunter a părăsit vânătorii este că nu există nicio decizie pentru a fi realizate în această listă, pentru că aveți nevoie de toți cei șase eroi rămași pentru a ajunge la nivelul 2. Și odată cu Tidehunter adăugat, mai avem încă 3 sloturi. Și lucrul de care avem încă nevoie disperată este rezerva, vindecarea și orice altceva care ne poate împiedica să rămânem fără aburi. Deci, am adăugat Necrophos pentru a termina Heartless și pentru a oferi o tonă de vindecare utilă și daune de grup; și apoi Doom și Kunkka să ne încheie linia frontală cu 3 puternici Războinici, toți cu abilități fantastice. A avea atât Kunkka cât și Tidehunter este deosebit de util, pentru că de multe ori puteți termina o întreagă echipă, în timp ce încă sunt uimiți dacă abilitățile sunt cronometrate bine.

Dota Underlords construiește cel mai bine – Vânătorul de demoni legat de sânge

 • Eroi: Anti-Mage, Terrorblade, Magi Ogre, Warlock, Necrophos, Lich, Crystal Maiden, Doom, Slardar, Tidehunter
 • Alianțe: Vânător de demoni (nivelul 2), demon (nivel 1), legat de sânge (nivel 1), mag (nivel 1), războinic (nivel 1), scalat (nivel 1), război (nivel 1), fără inimă ( Nivelul 1)
 • Elemente esențiale: Contract pe timp mare

Bine, aceasta este parțial o construcție de glumă și parțial nu. Chestia este că, după Actualizarea din august, a merge mai degrabă la strategia înrădăcinată de Blood-Bound Terrorblade este mai puternică în multe privințe, în ciuda hotfix-ului nerf către Demon Hunters care a sosit pe 2 august (pentru mai multe informații, asigurați-vă că consultați notele noastre de patch-uri Dota Underlords. analiză). Contractul Big-Time oferă acum +250 CP suplimentar oricui îl puneți; nu mai aveți nevoie de Strange Bedfellows pentru ca Terrorblade să-și realizeze întregul potențial; și nu mai aveți nevoie de o mulțime de Demoni pentru această construcție, ceea ce înseamnă că puteți construi toate celelalte alianțe suplimentare pe care le doriți.

În acest caz, am aruncat net pe alianțe în timp ce încă încercăm să păstrăm un echilibru între infracțiuni. și apărare. Este o construcție grea, întrucât am optat pentru o combinație Războinic / Scalat pe Slardar, Tidehunter și Doom (care beneficiază și de alianța Demon Hunter); dar avem în spate și niște vrăjitoare puternice, care ne oferă multă vindecare și potențial de daune magice, în special cu alianța Mage. Deci, în total, aveți un amestec de rezerve și DPS și un amestec de daune fizice și magice. Doar asigurați-vă că actualizați Terrorblade și obțineți un contract Big-Time pe el cât mai repede posibil.

Și asta este aproape tot ce avem de oferit cu privire la construcțiile Dota Underlords – cel puțin pentru acest ghid. Consultați toate celelalte pagini ale noastre de ghiduri Dota Underlords, chiar mai jos, pentru imagini de ansamblu mai concentrate și aprofundate asupra diferitelor aspecte ale acestui autobattler adictiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *