Dota Underlords eroi cheat sheet [August Update] – cei mai buni eroi din Dota Underlords

Rosterul eroilor Dota Underlords este sublim extrem de complex și dificil de înfășurat capul, chiar dacă Valve nu agită totul cu actualizări masive de conținut în fiecare săptămână sau două. Cu fiecare erou care conține diferite alianțe, abilități și statistici de bază pe trei niveluri diferite, trebuie să țineți cont foarte mult atunci când vă formați armata – dar ghidul nostru eroi Dota Underlords vă va conduce prin tot ceea ce trebuie știu. Am inclus chiar și o foaie de înșelăciune la îndemână Dota Underlords care conține informații esențiale pentru noii veniți asupra fiecărui erou din joc.

Eroii Dota Underlords [August Update]

Cu 60 de eroi Dota Underlords să învețe în interior dacă vrei să ai o șansă să-ți învingi pe dușmani, există o sumă corectă de acoperit cu acest ghid – sau ar exista, dacă nu am fi găsit o modalitate de a-l condensa într-o singură foaie utilă. Faceți clic pe oricare dintre legăturile de mai jos pentru a trece la o anumită secțiune.

Prezentarea generală a eroilor Dota Underlords – statistici, abilități, alianțe

Eroii sunt despre ce înseamnă Dota Underlords. Un întreg meci se învârte în jurul valorii de cumpărare, vânzare, modernizare și poziționare a eroilor de pe tabloul dvs., astfel încât să faceți din ce în ce mai rău cei șapte adversari pe care trebuie să îi ofere cu propria lor armată de eroi.

Seria de ghiduri Dota Underlords

Dacă aveți mai multe informații despre o zonă diferită a acestei fiare cu multe capete a unui autobattler, de ce să nu vă îndreptați către una din celelalte pagini ale noastre de ghid de strategie Dota Underlords?

Ghid de strategie Dota Underlords – un Prezentare generală a modului de a juca Dota Underlords, cu sfaturi și strategii practice pentru meciurile câștigătoare

Alianțele Dota Underlords – explicații detaliate și sfaturi despre toate alianțele din Dota Underlords

Dota Underlords construiește – un focus uită-te la 6 dintre cele mai bune construcții din Dota Underlords și cum le poți adapta pentru a se potrivi nevoilor tale

Dota Underlords – echipează-ți eroii cu cele mai bune echipamente folosind ghidul nostru de articole aprofundate

Dota Underlords gol d – învață cum să creezi o economie colosală cu aceste sfaturi și trucuri centrate pe aur

Notele de patch ale Dota Underlords – explorează starea actuală a meta cu analiza noastră de note Dota Underlords

Dota Underlords Battle Pass – vorbim despre actualul Battle Pass și despre noii eroi și funcții care vin cu sezonul 1

Puteți avea la fel de mulți eroi pe placa dvs. actuală de jucător; și aveți, de asemenea, un „hotbar” cu opt sloturi în care eroii pot fi păstrați în rezervă între runde. Fiecare erou are 10 statistici de bază, precum și 2-3 alianțe și 1-2 abilități.

Am trecut pe statisticile de bază de mai jos, așa că știi exact ce face fiecare și ce trebuie să cauți atunci când îți alegi eroii. :

 • Sănătate – Cât de multe daune poate suferi eroul tău înainte de a muri. Cântări cu nivel de erou.
 • Mana – Odată ce mana este plină, eroul tău va arunca capacitatea lor activă.
 • DPS – Daune medii pe secundă pe care acest erou le aduce inamicului său țintă. Cântări cu nivel de erou.
 • Daune – Daune pe care acest erou le provoacă inamicului țintă cu fiecare lovitură. Scări cu nivel de erou .
 • Rata de atac – Cât de repede poate ataca acest erou. Mai mare este mai rapid.
 • Move Speed ​​ – Cât de repede acest erou se deplasează peste bord pentru a angaja noi ținte.
 • Gama de atac – Din câte plăci distanță acest erou poate ataca inamicii. Melee = 1.
 • Magic Resist – Daunele magice aplicate acestui erou se reduc pe baza acestei valori.
 • Armour – Daunele fizice provocate acestui erou se reduc pe baza acestei valori.
 • Health Regen – Cât de repede eroul tău își regenerează pasiv Sănătatea.

Toate aceste statistici sunt unice pentru fiecare erou și le poți vizualiza pe toate din meniul principal al jocului făcând clic pe fila de carte din partea de sus. a ecranului și faceți clic pe „Eroi” din partea stângă. De asemenea, puteți vedea acest ecran în timpul meciurilor, accesând magazinul și făcând clic pe pictograma cărții de acolo.

Observați că, lângă unele statistici, am pus „Scale cu nivel de erou”. Acest lucru se datorează faptului că puteți actualiza eroi de la nivelul 1 la nivelul 2 sau nivelul 3 pentru a le crește mult sănătatea și daunele (și, cu unii eroi, și alte statistici). Faceți acest lucru combinând trei dintre același erou (și același nivel). Așadar, trei axe de nivel 1 se vor transforma automat într-un ax de nivel 2, iar trei axe de nivel 2 se vor transforma într-un ax de nivel 3.

Pentru a construi o armată câștigătoare a jocului în Dota Underlords, aveți nevoie să te gândești la multe lucruri diferite, în afară de statisticile de bază ale eroilor tăi:

 • Abilități – fiecare erou are de obicei o abilitate (ocazional mai mult de unul). Abilitățile pot fi pasive (întotdeauna în vigoare) sau active (vor fi folosite ori de câte ori eroul atinge mana maximă, făcând / primind daune). O abilitate bine programată, bine plasată, poate schimba valul unui întreg meci.
 • Erou nivel – în Dota Underlords, puteți combina trei eroi de nivel 1 într-un erou de nivel 2 și trei eroi de nivel 2 în un erou de nivel 3. Fiecare nivel dublează sănătatea și daunele acelui erou (de acolo), așa că este esențial să ții pasul cu adversarii tăi în ceea ce privește nivelurile de eroi.
 • Nivelul jucătorului – nivelul tău de jucător personal dictează numărul de eroi pe care poate avea pe tablă. Nivelul 1 înseamnă 1 erou, nivelul 2 înseamnă 2 eroi și așa mai departe. Niveliți câștigând (sau cumpărând) XP.
 • Alianțe – Fiecare erou aparține a 2 sau 3 alianțe diferite și dacă obțineți suficient de mulți eroi ai aceleiași Alianțe de pe tablă, atunci veți debloca beneficii pasive puternice. De exemplu, să ai 3 unități Războinic înseamnă că toți Războinicii tăi vor câștiga +10 Armură. Pentru detalii complete în acest sens, consultați ghidul nostru de alianțe Dota Underlords.
 • Poziționare – puteți plasa eroi pe oricare dintre cele 32 de plăci din jumătatea ta de bord, în timp ce inamicul tău va naște pe cealaltă parte. Este foarte important să-ți poziționezi corect eroii; pune-i pe eroi cu corpuri corpolente pe linia frontală, păstrează vrăjitori înșelători sau eroi care au nevoie de timp pentru a-și încărca abilitățile lângă spate și așa mai departe.

Dota Underlords înșelăciune a celor mai buni eroi (2560 × 1440) – August Update

Deoarece este atât de greu pentru nou-veniți să-și înfășoare capul în jurul numărului imens de variabile care înconjoară fiecare eroi Dota Underlords, ne-am gândit că vom avea de gând să punem la cale tipul de resursă pe care am dori să o avem la început. Drept urmare, a apărut fișa de înșelăciune de mai jos Dota Underlords a celor mai buni eroi – pe care acum am adus-o la curent după gigantica și meta-quaking Update-ul din august.

Extindeți, apoi la dreapta- faceți clic și Vizualizați imaginea pentru a vedea această foaie de înșelăciune în toată splendoarea sa de 2. K.

Această foaie de înșelăciune este proiectată pentru a fi vizualizată pe ecran complet pe un al doilea monitor sau puteți să o imprimați dacă doriți și să o păstrați lângă tine pentru referință în timp ce joci. Am prezentat informații esențiale despre fiecare erou în legătură cu meta-ul curent, alături de câteva informații utile pe partea stângă, cum ar fi valorile Player Level XP și despre care considerăm că sunt cei mai buni eroi din Dota Underlords per Alliance. [19659015] Este important să rețineți că trebuie să luați toate acestea cu un vârf de sare, pentru că Dota Underlords este un joc despre context și sinergii. Trebuie să vă gândiți nu doar la cât de puternici pot fi eroii individuali, ci la modul în care se vor încadra în construcția dvs. actuală și dacă sunt tipul de erou care va rămâne util până la sfârșitul unui meci sau dacă va trebui să înlocuiți-le cu o alternativă de nivel superior, odată cu trecerea timpului.

Lista celor mai buni eroi Dota Underlords

Dar, în ciuda acestui fapt, după cum puteți vedea, ne gândim mai degrabă la o mână de eroi Dota Underlords. în special:

 • Kunkka ar fi putut primi un nerf pentru abilitatea sa de schimbare a jocului Ghostship în Actualizarea de la mijlocul sezonului, dar asta nu-l oprește să fie unul dintre cele mai utile pick-up-uri din Dota Underlords . Un Ghostship bine poziționat poate opri o armată pe urmele sale și poate inversa o bătălie pierdută – și el are și o statistică destul de decentă.
 • Sand King este un alt erou cu o minunată abilitate CC în Burrowstrike. Deși nu este la fel de strălucitor ca Ghostship-ul lui Kunkka, este de fapt mai fiabil datorită utilizării sale instantanee și stunului de 2 secunde. Bufful său recent până la nivelul 4 înseamnă, de asemenea, că statisticile sale de bază nu au fost niciodată mai puternice.
 • Terrorblade este un erou cu un potențial de distrugere atât de uimitor de mare încât singurul mod de a-l echilibra a fost acela de a debloca acel potențial dependent de găsirea tuturor eroii potriviți să se aglomereze în jurul lui. Dar dacă îl găsești alături de Anti-Mage și o grămadă de demoni precum Doom sau Chaos Knight, stai înapoi și privește echipa inamică să se topească.
 • Tiny este, probabil, eroul nostru preferat de nivel 1. Statistici decente, actualizabile eminamente și o abilitate extraordinară de asomare a echipei al cărei egal nu îl vei găsi până la Tier 4.
 • Tinker a fost un pickup solid ca Tier 1, dar acum că este Tier 3 potențialul său pentru încheierea meciurilor din spatele tabloului a devenit destul de bună. O statură decentă îl ajută să-l țină în viață suficient de mult pentru a decima echipa inamică cu rachetele sale. Probabil singurul erou de nivel 3+ pe care mi-l-aș fi scos din calea mea pentru a trece la nivelul 3.
 • Necrophos este de departe Warlock-ul nostru preferat în Dota Underlords. Cu piscina sa decentă de sănătate, el poate fi surprinzător de greu de omorât, iar pulsul său de moarte este unul dintre cele mai bune abilități din joc pentru susținerea sa. Funcționează frumos în condițiile în care eroul final al unei construcții Knights and Trolls (a se vedea noul nostru ghid de construire Dota Underlords pentru detalii).
 • Secțiunea Troll Warlord a notelor de corecție Mid-Season a fost cu siguranță cea care a renunțat la maxilarului. El a fost un erou fantastic de dinainte în ceea ce privește DPS, iar apoi ei au mers și întâmplător și-a dublat pagubele ? Esti nebun? Ca și cum n-ar fi fost înainte, Troll Warlord este acum o adevărată forță a naturii pe tablă, în special dacă îl încorporați într-o construcție Troll.

Dar, din nou, asta nu înseamnă că ar trebui să alegeți acești eroi ori de câte ori vin. sus. Gândiți-vă dacă se potrivesc cu Alianțele voastre, dacă ocupă o nișă deja umplută de unul sau doi alți eroi, etc. Experimentați cu diferiți eroi și alianțe în meciurile dvs. și abilitatea dvs. va crește cu atât mai rapid.

Și este aproape tot ce avem de oferit pentru eroii Dota Underlords – cel puțin pentru acest ghid. Consultați toate celelalte pagini ale noastre de ghiduri Dota Underlords, chiar mai jos, pentru imagini de ansamblu mai concentrate și aprofundate asupra diferitelor aspecte ale acestui autobattler adictiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *