Dr. Disrespect gata să urmeze Ninja pe mixer? Da, conform Termenilor Lui

După pasul istoric al lui Tyler ” Ninja „Blevins de la Twitch la Mixer, nu putea să lipsească bunul tip” Dr. lipsă de respect ”Beahm care a făcut ipoteza sugestivă de a urma legăturile către alte țărmuri. Evident în termenii lui.

Cifra ar trebui să fie nebună,” doctorul a spus. “ Nu știu ce a avut Ninja, dar trebuie să fie cel puțin la nivelul a ceea ce a obținut Ninja sau mai mare. „El a spus că mișcarea ar trebui să fie imensă pentru a … au sens economic al întregului „.

Cererea nu este atât de ciudată, având în vedere numărul mare de spectatori pe care Dr. DisRespect reușește să-l aducă zilnic. De obicei, numărul său de spectatori fluctuează între 10.000 și 40.000 zilnic prezențe, în funcție de titlul pe care îl joacă.

Dr. Disrespect, întotdeauna cu modul său de a face peste top, este una dintre cele mai consacrate personalități de pe Twitch și multe persoane îl consideră una dintre principalele și cele mai influente fețe ale platformei de streaming Amazon.

Există multe riscuri pentru streamer într-o astfel de operațiune, motiv pentru care rareori vedem ce s-a întâmplat cu Ninja. De fapt, nu toată baza de audiență a streamerului îl va urma pe noua platformă, ceea ce înseamnă că streamerul va trebui să reconstruiască baza de utilizator care a fost pierdută.

Mixerul ar trebui să ofere numeroase stimulente pentru a atrage chiar și pe cineva precum Dr. DisRespect care, se pare, abia așteaptă o ofertă formală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *