Dragon Ball Z Kakarot: Raditz Fights Goku și Piccolo în noul videoclip pentru joc

Canalele de socializare ale lui Bandai Namco lansează un nou videoclip al jocului Dragon Ball Z Kakarot pentru a ne familiariza cu sistemul de luptă al acțiunii ambițioase de jocuri deschise în curs de desfășurare în studiourile CyberConnect2.

Cu filmul scurt dar intens propus de Autori japonezi, putem sesiza eforturile depuse pentru conturarea unui ecosistem de jocuri care, în timp ce se concentrează pe explorare și progresul RDG, va menține farmecul ciocnirilor care au caracterizat jocurile de luptă dedicate seriei de manga proiectate de Akira Toriyama.

noua piesă de joc ni se arată niște momente ale istoriei cu întâlnirea și, desigur, cu ciocnirea, între Goku și Rădăcini, cu intrarea ulterioară într-o bătălie din Piccolo / Junior în sprijinul prietenului Saiyan . Rețineți incredibilul viteză incredibilă a atacurilor aduse de fiecare personaj, cu un studiu minuțios al cadrului și slăbiciunile adversarului care se vor dovedi fundamentale pentru rezultatul reușit al luptelor.

Dragon Ball Z Kakarot este programat să fie comercializat la începutul anului 2020 pe PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Învinge Raditz și salvează fiul lui Goku !! Aruncați o privire la mecanica de luptă din DRAGON BALL Z: KAKAROT.

Gata pentru următoarea ta bătălie? Precomanda #DBZKAKAROT astăzi: https://t.co/9HQl4B9BBA pic.twitter.com/fvFPBmtPZj[19659003Alan-BandaiNamcoSUA(@BandaiNamcoUS)30iulie2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *