Dragon Quest Hero Kaswooshes în Smash Bros. Ultimate Today

Eroul din Dragon Quest își face drum spre Super Smash Bros. Ultimate astăzi, aducând un nou stil de luptă, o mulțime de DQ capricioasă și o etapă cu totul nouă. Totuși, asta nu este totul, deoarece versiunea 4.0.0 aduce și o serie de alte actualizări noi.

Hero este gratuit pentru cei care au achiziționat Fighter Pass, deși personajul poate fi achiziționat separat pentru 5,99 USD

Scurt videoclip de astăzi cu Super Smash Bros. Masahiro Sakurai, regizorul ultimului a oferit o imagine de ansamblu detaliată asupra celei mai recente adăugări a jocului. După cum știam deja Eroul vine în patru variante: DQIII, DQIV, DQVIII, și DQXIS . Fiecare are același stil de luptă, deși este exprimat de un actor vocal diferit.

Mișcarea eroului se bazează foarte mult pe jocurile Dragon Quest . Familia Frizz servește ca specială principală, cu vrăjile Zap pentru atacuri la stânga și la dreapta și Woosh pentru atacul de recuperare / sus. Menținerea mai lungă a butonului îi permite lui Hero să încarce vrăjile mai departe, așa că, de exemplu, Woosh devine Swoosh, care apoi devine Kaswoosh.

Specialul jos ridică un meniu de vrăji aleatorii din serie, variind de la vraja instant-KO Thwack la Snooze, Vindecare și Zoom, printre altele.

Toate acestea necesită un MP, pe care Hero îl recuperează efectuând atacuri de bază. Hero's Final Smash este similar cu cel al Mega Man, prin faptul că reunește toți eroii de la fiecare joc principal Dragon Quest pentru un atac final.

Erou aduce cu el stadiul Altarului lui Yggdrasil, oferind o platformă mișcătoare care zboară în jurul unor repere importante din Dragon Quest XI inclusiv în sfântul copac însuși. Urmele de fundal sunt trase de la fiecare joc DQ reprezentat, cum ar fi tema de luptă a VIII sau tema de explorare a lumii supraterane XI .

Ceea ce este altceva în actualizarea 4.0.0

Smash Bros. Ultimate versiunea 4.0.0 adaugă și mai mult jocului decât doar Hero.

Există obișnuitul nou Mii Fighter costume care merg împreună cu noul luptător, precum o pălărie Slime sau o ținută Veronica.

Există și un nou mod Online Tourney care permite jucătorilor să concureze în turnee uriașe împotriva altor jucători – și, de desigur, necesită un abonament Nintendo Switch Online. Aceste turnee online au reguli prestabilite și vor prezenta în mod regulat evenimente cu temă specială.

Modul spectator primește o caracteristică de predicție, unde jucătorii pot ghici cine va câștiga și va câștiga puncte pentru implicarea lor; aceste puncte pot fi apoi cheltuite pe articole din joc.

Cei care găsesc Modul aventură un pic prea dificil pot profita de noul nivel de dificultate foarte ușor, conceput pentru cei care doresc să se bucure de experiența fără stresul luptei dificile. Cu toate acestea, Final Smashes obține un interval de timp, astfel încât jucătorii nu pot doar să se mențină la mutarea FS până în cel mai bun moment.

În cele din urmă, editorul video primește câteva caracteristici noi, inclusiv abilitatea pentru a plasa o captură de ecran salvată în mijlocul unui videoclip și pentru a reda videoclipuri care au fost adăugate la Conținutul partajat înapoi.

Acest lucru face ca doi dintre cei cinci luptători promiși să vină la Smash Bros. Ultimate via Pasul Luptător. Primul a fost Joker din Persona 5 și următorul este Banjo-Kazooie, dar care lasă două sloturi încă necunoscute de completat.

! Funcția (f, b, e , v, n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *