Dualshock 4: Urmărește aurul roz, albastru titan, violet electric și camuflaj roșu

Dualshock 4

Sony Interactive Entertainment a anunțat că DualShock 4 va primi patru culori noi în această toamnă. Culorile în cauză sunt Aur roz, Albastru de titan, Electric Purple, și Camuflaj roșu: hai să aruncăm o privire mai întâi.

Anunțul a ajuns pe data de oficial Blogul american PlayStation, unde Sony a prezentat cele patru noi DualShock 4 culorile care vin în această toamnă.

După cum puteți vedea în trailer în partea de sus a știrii și în imaginea din partea de jos a paginii, cele patru culori în cauză sunt următoarele: Aur roz, Albastru de titan, Electric Purple, și Camuflaj roșu.

Prin urmare, jucătorii PS4 vor avea la dispoziție alte patru opțiuni pentru a personaliza stilul DualShock 4. În acest moment, Sony Interactive Entertainment nu a furnizat detalii cu privire la prețurile acestor culori noi, precizând doar că controlerele vor ajunge pe piață. în toamna anului 2019.

În plus, începând cu noiembrie, va fi posibilă și achiziționarea Căști fără fir de aur – Ediția de aur Rose, care este o versiune auriu-roz a oficialului căști fără fir. Puteți arunca o privire în videoclipul de mai jos.

Așadar, așteptând noi detalii despre prețuri și data lansării celor patru culori Rose Rose, Blue Titanium, Electric Purple și Red Camouflage din DualShock 4, prin urmare, vă lăsăm cu viziunea noului trailer raportat în partea de sus a știri.

Printre aceste patru, care este noua culoare care vă place cel mai mult? Aveți de gând să cumpărați cel puțin unul? Vă rugăm să ne informați în caseta de comentarii.

Dualshock 4 News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *