Dying Light 2: Techland va arăta primul videoclip extins de joc pe 26 august

Dying Light 2 Personaje, creaturi și setări în noile imagini ale E3 2019

Cu un mesaj postat pe profilul oficial de Twitter al jocului, Techland băieții dezvăluie când în sfârșit putem arunca o privire mai atentă asupra promițătorului Dying Light 2, un nou capitol din seria cu teme zombie care va debuta pe rafturi nu mai devreme de anul viitor.

După cum puteți vedea prin twitter despre care am raportat mai jos, casa de software poloneză va arăta primul videoclip extins al jocului jocul pornit 26 august, la ora 20:00 (GMT +2). Techland va organiza un flux live special, probabil pe canalul Twitch al companiei.

Prin urmare, jucătorii interesați vor putea observa cum au reușit dezvoltatorii completează narațiunea și lumea deschisă, și nu poate fi exclus faptul că sistem de cooperare care va permite până la 4 utilizatori să se aventureze în interior vor fi deja prezentate. a campaniei de titlu.

În așteptarea acestei noi întâlniri, vă reamintim asta Lumina care moare 2 va fi lansat pe PC, PS4 și Xbox One în primăvara anului 2020. După cum a confirmat oficial Techland, jocul zombie va fi lansat și pe console de următoarea generație, PlayStation 5 și Xbox Scarlett. Ce noutăți ați dori să vedeți în videoclipul jocului Dying Light 2?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *