EA confirmă noua nevoie de viteză și plante împotriva zombies, amânată NBA 2020

 EA

Electronic Arts a anunțat că noile capitole din Need for Speed ​​ și Plants vs Zombies vor fi publicate până la sfârșitul anului 2019, deși ambele sunt încă fără data lansării

Cele două jocuri în cauză ar trebui să fie lansate între octombrie și decembrie, împreună cu Star Wars Jedi Fallen Order. Need for Speed ​​(care ar trebui numit Need for Speed ​​Heat) ar putea fi anunțată la Gamescom în august, în timp ce nu este clar dacă referința la noile Plants vs Zombies este la PvZ3 pentru smartphone-uri sau la foarte loud Plants vs Zombies Garden Warfare 3.

Electronic Arts a anunțat în schimb o amânare a NBA Live 2020, jocul nu va fi lansat în septembrie, dar va fi publicat între octombrie și decembrie. Momentan proiectul nu a fost prezentat oficial, dar editorul a anunțat ” o veste mare pentru jocul de baschet licențiat de Asociația Națională de Baschet.

Plants vs Zombies 3 este în Pre Alpha pe Android în timp ce Plants vs Zombies 3 este testat pe Xbox One și PlayStation 4 cu numele de cod Picnic. Cu siguranță, vom ști mai multe despre târgul din Köln, o etapă ideală pentru prezentarea noilor jocuri Electronic Arts.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *