EA explică motivele lipsei de asistență pentru Nintendo Switch

 EA Nintendo

În ultimii doi ani, Nintendo Switch s-a dovedit a fi un teren fertil pentru producții terțe, precum și pentru numeroasele exclusivități care sunt coapte în mod constant la Kyoto. În orice caz, acest lucru pare să fie invalid pentru toată lumea, în special pentru Electronic Arts, care oferă un suport limitat pentru consola hibridă.

În cadrul întâlnirii recente cu acționarii EA, directorii de conducere ai companiei au explicat motivele care împing compania spre să publice câteva titluri pe Nintendo Switch : „De fiecare dată când evaluăm o platformă luăm în considerare câteva lucruri. În primul rând, jocul pentru a se potrivi platformei în ceea ce privește sistemul de control și ecosistemul comunității? În al doilea rând, credem că comunitatea platformei respective va aprecia jocul sau preferă să-l joace în altă parte? Conform datelor noastre, mulți proprietari de Nintendo Switch au și PlayStation 4, sau Xbox One sau PC și aleg foarte des să joace titlurile noastre pe acele platforme, chiar dacă au Nintendo Switch și le place conținutul său „.

Ce crezi? Este acesta un motiv valid, în opinia dumneavoastră? Printre titlurile Electronic Arts prezente pe hibrid se numără Unravel Two, Fe, FIFA 18 și FIFA 19. Următorul capitol al seriei de fotbal, FIFA 20 va ajunge pe Nintendo Switch în ediția Legacy, adică , cu trandafiri și uniforme actualizate, dar fără grafică de inovații și noi funcții de joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *