Echipa FIFA 20 Ultimate: a anunțat 4 alte vizionări, există și Pépé!

Marșul către ieșirea din FIFA 20 continuă cu anunțuri și revelații. EA Sports, după ce ne-a prezentat FIFA 20 Ultimate Team și modalitățile sale, a prezentat încă 4 Ones to Watch care este liderii pieței de urmărit în sezonul viitor. Evaluarea lor va fi dinamică și va varia în funcție de performanța lor.

Sunt Sébastien Haller din West Ham Utd, Joelinton din Newcastle Utd, Aaron Wan-Bissaka din Manchester Utd și Pépé care au sfârșit la Arsenal după înțelegerea confuză cu Napoli. Aceste articole FUT vor primi bonusuri permanente pe parcursul sezonului, ori de câte ori omologii lor reali vor apărea în noile lor cluburi.

Jucătorii au menționat doar că s-au dezvăluit celorlalți patru Ones la Watch dezvăluit săptămâna trecută, respectiv Eden Hazard de la Real Madrid, fratele său Thorgan Hazard of Borussia Dortmund, João Félix din Atlético Madrid și Luka Jović din Real Madrid.

Înainte de a ne lua la revedere, să ne amintim că FIFA 20 va fi lansat pe PlayStation 4, Xbox One și PC pe în 27 septembrie în Ediții Standard, Champions și Ultimate și pe Nintendo Switch în ediția Legacy. Pe copertele Standardelor și Campionilor, vor fi Eden Hazard și Virgil van Dijk, în timp ce pe cel al taberei Ultimate Zinedine Zidane se va tabăra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *