Economisiți 37 de dolari pe Fantastica K95 Platboard Gaming Keyboard de la Corsair pe Amazon

Dacă aveți buzunarele, tastatura de joc Corsairs K95 RGB Platinum este una dintre cele mai bune tastaturi mecanice existente pe piață.

În timp ce tastatura are mai mult de doi ani în acest moment, ea rămâne încă o opțiune fantastică pentru jucătorii cu hardcore, precum și pentru jucătorii MMO și MOBA. Toate cele 110 taste ale acesteia sunt clasificate pentru 50 de milioane de taste și sunt complet reprogramabile. Cele șase taste „G” sunt perfecte pentru macrocomenzi și comenzi rapide în joc.

În revizuirea noastră oficială a tastaturii, am spus:

… când săriți în posibilitățile aproape nelimitate pe care le oferă tastatura, durabilitatea pe care o oferă, și caracteristicile de iluminare estetice imbatabile, merită să-ți faci un bănuț.

Fie că doriți să vă îmbunătățiți jocul, deoarece puteți emite apăsări de taste la viteze similare Flash sau o tastatură ergonomică, foarte configurabilă și confortabilă, atunci măcar să verificați K95 este un lucru pe care doriți să îl faceți.

Deși K95 vinde de obicei 199,99 dolari, Amazon are în prezent varianta Cherry MX Speed ​​la vânzare pentru 162,98 USD. Adică 37 de dolari la prețul de vânzare cu amănuntul.

Dacă preferați Cherry MX Browns, veți economisi încă câțiva dolari, deoarece versiunea Brown este în prezent la vânzare pentru 159,99 USD.

Cu siguranță nu este cel mai scăzut pe care l-am văzut în scăderea K95 de la lansare, dar este totuși o reducere decentă pentru oricine este în prezent pe piață pentru o mecanică de durată.

Iată specificațiile complete ale tastaturii.

Greutate2.91lbs
Iluminare de fundalRGB
Taste Macro6
Total chei110
Rata de raport1,000Hz
ÎntreruperiCherry MX Speed
Cherry MX Brown
USB Pass-ThroughUSB 2.0 de tip A
Dimensiuni18in x 6.7in x 1.4in
ConectivitatePrin cablu
Tip MicCondensator
Înălțimea reglabilăda
Control mediada
RostogoliTasta N completă cu 100% antigost

Poti găsiți-l pe Amazon aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *