Elden Ring ar putea fi afișat la Gamescom, potrivit noilor zvonuri

 Elden Ring Trailer: Colaborare între From Software și George Rr Martin Confirmed!

Elden Ring este noul foarte așteptat proiect din FromSoftware cu colaborarea George RR Martin, autorul saga literară Un cântec de gheață și foc, din care a fost tratată atunci celebrul serial TV din Game of Thrones pentru HBO.

În ciuda unor declarații ale șefului din FromSoftware, jocul nu cunoaște în prezent multe detalii, dar fiind unul dintre cele mai așteptate proiecte din vremurile recente, jucătorii și insiderii așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe despre titlu, de asemenea, deoarece Miyazaki a numit Elden Ring evoluția directă a Dark Souls.

Conform unor zvonuri raportate de ResetEra, Elden Ring va fi afișat la Gamescom în Köln, cel puțin în presă, deci în consecință, noi informații pe joc ar trebui să vină de la norocoșii care vor fi invitați la prezentare.

Împreună cu Elden Ring, Bandai Namco ar trebui să aducă, după zvonuri, versiuni redate ale Code Vein, Man of Medan, Rad, Dragon Ball Z: Kakarot, One Piece: Pirate Warriors 4 și One Punch Man: A Hero Nobody Knows, toate disponibile și pentru public.

Ce crezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *