Era origine: Ghid de clasă și cea mai bună clasă din joc

În articolul de astăzi, vom acoperi clasele din Era Origin și vom trece peste fiecare dintre ele, astfel încât să puteți afla cum funcționează și care este cea mai bună clasă din joc, în funcție de modul în care vă place să jucați!

Dacă sunteți nou în joc sau doriți pur și simplu să aflați toate sfaturile și trucurile pe care le-am adunat până acum, ar trebui să vă îndreptați către ghidul nostru de jocuri Era Origin și să le verificați pe toate acolo, pentru că urmează să ne cufundăm în Era Ghidul clasei de origine aici mai jos, așa că este mai bine să știi să obții mai puternic!

Era Origin – Ghidul clasei asasinate

Cursă: Revenant

Statistici:

HP: 1/5

Daune: 5/5

Controlul mulțimii: 5/5

Crit: 1.5 / 5

Asasinul este o clasă care nu este deloc rangată, ci mai degrabă corp de corp (ceea ce înseamnă o rază de acțiune apropiată). Asta înseamnă că vor trebui să se strecoare asupra inamicului și să facă față unei lovituri fatale sau să-i asasineze!

Asasinii nu au foarte mult HP, așa că le este dificil să rezerve atacurile inamice care intră, așa că dacă decideți să mergeți pentru această clasă, va trebui să folosiți stealth-ul în kit pentru a încerca să evitați atacurile inamice ca pe cât posibil.

Un alt lucru de care Asasinii pot beneficia și de a le facilita supraviețuirea (în timp ce încă sunt foarte utili echipei) sunt abilitățile lor ridicate de control a mulțimii, care ajută prin dezactivarea inamicilor cu încurcături, încetinite și altele. Acesta este un mod foarte util de a putea ajuta echipa și, de asemenea, de a se salva în situații critice.

Deoarece se bazează în principal pe atacuri de daune foarte mari și debuff-uri de control a mulțimilor, acestea vor fi un plus bun pentru orice echipă și se vor descurca bine în orice luptă, atât timp cât vă veți păstra în siguranță și veți evita cât mai multe atacuri.

Era Origin – Ranger Class Guide

Cursă: Revenant

Statistici:

HP: 1/5

Daune: 5/5

Controlul mulțimii: 2/5

Crit: 5/5

Nu diferă cu mult de asasini, Rangerii au, de asemenea, o producție de daune foarte mare, dar, spre deosebire de asasini, au o gamă ridicată care îi va ajuta să îi păstreze în siguranță. Chiar și cu o gamă ridicată, este recomandat să acordați în continuare atenție atacurilor primite de inamic și să încercați să le evitați, deoarece intervalul nu înseamnă că veți fi în siguranță de toate atacurile.

Rangerii nu au prea mult controlul mulțimii, dar au pagube critice extrem de mari, ceea ce îi va face un plus de echipă în cazul în care au pe cineva ca rezervorul Wolf Fighter pentru ei în prima linie.

Rangerii vor străluci în luptele PvP (în arenă) datorită abilităților lor foarte mari și explozive (și desigur producția de daune uriașe), ceea ce le face mai ușor să dea jos diferiți inamici, înainte de a reuși chiar să ajungă la ei (pentru dușmanii corp la corp).

Cu toate acestea, întrucât apărarea lor este destul de slabă, ar trebui să fii atent și să încerci să previzi și să evadezi orice atacuri primite, deoarece acestea vor face rău.

Rangerii sunt buni și în luptele șefilor, astfel încât s-ar ajunge la concluzia că trusa lor este foarte utilă pentru eliminarea adversarilor singuri și pentru a provoca o tonă de daune explozive. De asemenea, nu sunt răi în luptele AoE, dar se vor descurca mult mai bine în cele singure vizate. Deci, încercați să țineți cont de asta. De asemenea, față de o singură țintă, este mai ușor să le urmăriți mișcările și să încercați să le evitați.

Era Origin – Ghidul clasei Mage

Cursă: Muritor

Statistici:

HP: 5/5

Daune: 5/5

Controlul mulțimii: 1/5

Crit: 2/5

Mage este un joc foarte distractiv, dar ușor, dar plin de clase de daune pe care să le joci. Am ales Mage pentru că merg și la cursurile de mage în orice joc pe care îl joc, dar în acest anume am fost impresionat de abilitatea sa și de daunele mari în același timp. (Vreau să spun că am reușit să tanc și să ucid niște șefi mai mari de peste 40 de niveluri, singuri, cu poțiuni și vrăji)

Magii vor avea abilități AoE foarte bune (abilități cu mai multe ținte) și asta va face foarte ușor să-l dezvoltați și să finalizați misiunile cu acestea. Nu au abilități majore de control a mulțimii, dar nu au nevoie de ele, deoarece pot rezerva destul de bine și pot provoca, de asemenea, o tonă de daune.

Sunt la distanță, deci sunt, de asemenea, destul de în siguranță de multe atacuri, dar, în opinia mea, sunt o clasă care este în general echilibrată, ușor orientată mai mult spre partea pagubelor. Se pot descurca bine într-o echipă care are un rezervor decent, deci, alături de Lupul Lupului, se vor descurca foarte bine.

Era Origin – Wolf Fighter Class Guide

Cursă: Viking

Statistici:

HP: 5/5

Daune: 2/5

Controlul mulțimii: 5/5

Crit: 1/5

Aceasta este clasa de joc prin intermediul și prin intermediul tancurilor. Au un bazin ridicat de sănătate și un set de abilități foarte bune de control al mulțimii. Nu vor avea vreun aport de daune deosebit de bun, dar vor reuși să treacă prin căutări destul de bine.

Sunt o clasă care va merge în prima linie și în tanc pentru colegii săi, așa că orice dealer de daune se va descurca bine atunci când va fi legat de Luptătorul. Vă sugerez să vă concentrați pe obținerea de viteze, care de asemenea au abilități defensive mari, astfel încât să vă puteți rezerva mai mult timp și să vă ajutați echipa reducând o tonă din daunele primite.

Clasa Wolf Fighter este cu adevărat Viking clasa, ceea ce înseamnă că vor merge la prima linie de luptă și vor lupta prin ele, provocând în același timp mult control de mulțime. Clasa nu este super dificil de jucat, iar pentru un începător care dorește să intre pur și simplu în luptă și să-i înfrunte pe dușmani cu capul lor, ei vor fi buni.

Era Origin – Dragon Summoner Class Guide

Cursă: Viking

Statistici:

HP: 1.5 / 5

Daune: 5/5

Controlul mulțimii: 1/5

Crit: 5/5

Dragon Summoner este și o clasă vikingă, dar care se bazează în principal pe daune. Nu sunt deloc rezervoare și, de asemenea, își folosesc Axa uriașă pentru a face pagube, ceea ce înseamnă că gama lor nu este atât de mare în primul rând.

Nu au controlul mulțimii în kitul lor, iar HP-ul lor nu este uimitor, așa că dacă alegeți să jucați Dragon Summoner, vă sugerez să stați în spatele Luptătorului Lupului care va rezerva atacurile inamicului pentru dvs.

Invocatorii Dragonului vor avea daune foarte mari la izbucniri și lovituri critice, ceea ce va face atacurile lor destul de mortale, dar trebuie să fii foarte atent să nu obții prea multe lovituri, deoarece acestea nu sunt bune la rezervoare.

La fel ca toate celelalte clase concentrate DPS (cu excepția Mage poate) au nevoie de un rezervor în prima linie, așa că atunci când vine vorba de șefi mondiali, nu vor reuși să facă mult decât dacă există cineva care să atenueze daunele.

Era Origin – Cea mai bună clasă

Aș sugera că dacă sunteți începători, mergeți fie pentru Mage, fie pentru Luptătorul Lupului, întrucât sunt destul de ușori și nu vor necesita de la dvs. o mulțime de lucruri. Ca începător, puteți încerca și Ranger, dar trebuie să fiți foarte atenți pentru a evita toate atacurile primite.

Pentru jucătorii cu mai multă experiență de acolo, Dragon Summoner poate fi destul de distractiv și provocator, deoarece lezarea lor este nebună, dar necesită cunoștințe de joc, deoarece nu sunt rezervoare și vor avea nevoie și de un anumit echipament investit în ele. În ceea ce privește asasinul, aceștia sunt cam aceiași – fiți atenți și folosiți controalele furios și mulțimea pentru a încerca să supraviețuiască cât mai mult posibil și veți face bine.

Acestea ar fi toate clasele din Era Origin! Care clasă este preferata ta și de ce? Spuneți-ne mai jos în secțiunea de comentarii de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *