Este lansarea Oddworld: Furia lui Stranger pe Nintendo Switch?

 Oddworld

Planificat inițial pe Nintendo Wii U, Oddworld: Stranger's Wrath, episodul saga lansat în 2005 pe Xbox și apoi în versiunea HD pe PS3, PC și PS Vita între 2011 și 2012, va vedea și lumina pe Nintendo Switch, chiar dacă astăzi data lansării nu este încă cunoscută.

Lucrurile ar putea să se schimbe în curând, spre deliciul celor care așteaptă jocul video: contul oficial Twitter al jocului a postat într-adevăr o actualizare care sugerează că sosirea titlului pe consola Hibrid hibrid este iminentă:

„Am văzut că toată lumea din comunitatea Nintendo Switch vorbește despre modul Boost, așa că ne-am gândit să vă anunțăm că Stranger vine și că utilizează Boost Mode pentru a face și mai repede ”, scrie tweetul .

Postarea se referă la modul Nintendo Switch Boost, un mod care oferă o anumită putere suplimentară hardware-ului consolei itate munca dezvoltatorilor. Dacă Oddworld: Stranger's Wrath folosește această funcționalitate sau dacă este o simplă glumă a autorilor, nu este clar.

În orice caz, în conformitate cu ceea ce citim, nu ar trebui să mai rămână mult până la data lansării jocului. Tu ce crezi? Cât de mult așteptați Oddworld: Stranger's Wrath?

Am văzut pe toată lumea din comunitatea #NintendoSwitch vorbind despre Boost Mode, așa că ne-am gândit să vă anunțăm că Stranger este pe drum și că utilizează Boost Mode pentru a ajunge mai repede aici 😉 pic.twitter.com/MlHd9Qa33g[19659004Alan—Oddworld(@OddworldInc)1august2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *