EVO 2019: GO1 bate Sonicfox, devine campionul Db Fighterz și izbucnește în lacrimi

 EVO 2019

Răzbunarea este servită. În timpul finalei Dragon Ball FighterZ la EVO 2018, jucătorul japonez pro Goichi „GO1” Kishida a trebuit să se predea rivalului său etern Dominique „SonicFox” McLean care a câștigat titlul de campion cu un uscat 3-0. Cu toate acestea, la EVO 2019 lucrurile au mers altfel.

Turneul Dragon Ball FighterZ la EVO 2019, în ciuda faptului că nu a putut conta pe numerele record ale anului trecut, și-a rezervat și o mulțime de surprize și meciuri inima-pounding. În orice caz, atenția spectatorilor a fost aproape complet concentrată pe SonicFox și GO1, doi dintre cei mai puternici jucători de Dragon Ball FighterZ din lume . O rivalitate care continuă să-i încânte pe fani, de asemenea, deoarece cei doi sunt foarte diferiți: SonicFox preferă o strategie ofensivă, în timp ce GO1 este un maestru al artei apărării. a suferit înfrângeri. Când, în sfârșit, au început să devină serioși, nu au dezamăgit publicul, care țipă la fel pentru amândoi, aparent fără a favoriza unul sau celălalt. În prima parte a finalei, SonicFox a dominat, care a preluat imediat conducerea cu 2 la 0. GO1, însă, nu a renunțat, reușind să răstoarne rezultatul impunându-se pentru 3 la 2 și absolvind campion al Dragon Ball FighterZ la EVO 2019 .

În timp ce publicul și-a urlat numele, Goichi a izbucnit în lacrimi de bucurie scriind un alt capitol de neuitat din istoria EVO și rivalitatea eternă cu SonicFox.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *