Exorcistul Oriental a anunțat, RPG 2D Scrolling Action RPG pe PS4 și PC

 Exorcistul oriental

Editura Bilibili și dezvoltatorii chinezi ai Wildfire Games Wildfire Games au anunțat Exorcistul oriental, noul RPG cu defilare laterală în acțiune RPG, venind la PlayStation 4 și PC via Steam în 2020. Să vedem despre ce este vorba.

În descrierea lansată de dezvoltator, citim că este un joc video setat într-o lume orientală fictivă, infestat de monștri demonici. Jucătorul va fi în rolul unui exorcist, care va trebui să lupte împotriva răului în diferite domenii ale jocului, toate desenate manual, și cu animație de la cadru la cadru, care face direcția artistică a Jocul video cu siguranță foarte interesant.

Lupta se va concentra pe sincronizare și distanță, având în vedere introducerea de rezistență, iar jucătorii vor trebui să aleagă între diferite tipuri de abilități pentru a neutraliza inamicii.

Odată cu anunțarea jocului, a fost introdus primul trailer al The Oriental Exorcist pe care îl veți găsi ca de obicei în topul știrii. Ce părere aveți din această primă privire la joc? Ce vă așteptați de la această producție chineză?

Între timp, vorbind despre China, PlayStation va ține o vitrină în timpul ChinaJoy noaptea, unde va prezenta șapte noi jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *