Explorați un munte înghețat în Calea Giganților, Venind la mobil Săptămâna viitoare

Trei alpinisti curajos un munte inghetat Zăpada în fortăreață opresează doar cu dimensiunea ei pură, dar nu îi balansează pe exploratori. Acești munți conțin indicii ale unei puteri incredibile pierdute în timpurile străvechi. Singurul mod în care pot ști mai multe este să se îndrepte direct în zăpadă …

Calea Giganților este o aventură frumoasă și senină prin golfuri de zăpadă și stânci înghețate. Jucătorii vor trebui să organizeze și să comande celor trei exploratori pentru a-i ajuta să depășească orice obstacol cu ​​care se confruntă.

De-a lungul călătoriei lor, exploratorii vor întâlni ruinele antice pline de tehnologie pierdută de mult. Va trebui să împingeți cutii în jurul valorii de alimentare, să alimentați plăcuțe speciale și chiar să păstrați exploratorii pe anumite plăci pentru a activa mecanismele. Fiecare puzzle necesită utilizarea celor trei exploratori, astfel încât nimeni nu este lăsat în urmă.

Plăcile electrice turnate în jurul ruinelor sunt codate color, astfel că exploratorul respectiv este singurul care le poate activa. Va trebui să vă gândiți la spațiu și la exploratorii dvs. prin 60 de puzzle-uri diferite împărțite pe 13 niveluri. Călătoria înainte este lungă, dar cu suficientă răbdare, o vei parcurge.

Calea Giganților se lansează pe App Store și Google Play Store pentru 3,99 USD săptămâna viitoare, pe 27 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *