Fallout 76 Glitch: Un jucător reușește să construiască o tabără sub hartă!

Fallout 76 Modificări viitoare

Din paginile profilului său oficial de Twitter, pasionatul Fallout 76, cunoscut sub numele de doamna P, atrage atenția presei comerciale și a jucătorilor blockbusterului de științe din Bethesda cu „tabăra sa imposibilă”.

După cum putem vedea în filmul realizat de autorul acestui experiment de jocuri neobișnuit, doamna P a folosit limitările tehnologice ale motorului de creație și a profitat de un glitch al jocului pentru a depăși limitele fizice ale post-nucleare Hartă din Virginia de Vest.

În relatarea experimentului său către autorii lui Kotaku, exploratorul pământurilor mutante din Fallout 76 a explicat asta „Săritul în spațiul alb de sub hartă este moartea instantanee. Câmpul pe care l-am creat este destul de mare, am lăsat pozițiile vânzătorilor la suprafață și am așezat generatoarele sub pământ, pentru a bloca energia electrică prin sol. A fost nevoie de câteva zile pentru ca intrarea în partea subterană a taberei să funcționeze corect și cu personajul meu, mor de câteva ori ”.

Prin urmare, prin acest glitch, fanul Fallout 76 a reușit să construiască un neîmpărțit tabără de la vreo creatură sau creatură mutantă: nu știm, așadar, dacă Bethesda va sau nu va înlătura acest lucru bază anomală și glitch-ul obișnuit să-l construiască, o specie care funcționează din răspândirea mediatizării oferite acestei știri de principalele portaluri și forumuri de jocuri video. Între timp, vă reamintim că programul de sprijin post-lansare Fallout 76 continuă odată cu sosirea, printre altele, a conținutului nou și a multor solduri la iarna nucleară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *