Fan Remake Dino Crisis HD: există și Regina în noul trailer

DINO CRISIS REMAKE

Lucrările privind remake-ul de înaltă definiție al lui Dino Crisis continuă neclintit, iar videoclipul recent arată modelul poligonal al Regina, protagonistul cu părul roșu, demonstrează acest lucru.

Videoclipul în cauză, care durează doar câteva mii de secunde, arată potențialul Unreal Motor 4 și ne permite să facem un tur rapid pentru una dintre primele clădiri vizitate în joc, în interiorul căreia există o zonă inaccesibilă datorită unui fel de gard laser. În partea finală a filmului, puteți vedea, de asemenea, cadavrul unui mic dinozaur și Regina, toate capturate în timp real.

Din păcate, jocul acestui remake nu a fost încă prezentat public și această demonstrație își propune exclusiv să arate publicului bunătatea grafică a muncii depuse de Echipa lui Arklay. În descrierea videoclipului încărcat pe YouTube, este specificat clar că dezvoltatorii muncesc din greu pentru a publica primul videoclip pentru joc și au anunțat că Jon Rob are s-a alăturat și echipei, care va avea grijă de coloana sonoră.

În cazul în care doriți să vedeți mai multe materiale, vă invităm să aruncați o privire la videoclipul de pe site setările Dake Crisis HD Fan Remake, în care vezi camera dedicată salvării, vestiarului și multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *