Fanii Dino Bucură-te: Turok și Turok 2 Obținerea edițiilor fizice pe Switch

Seria Turok a cunoscut o renaștere în acest an, iar Limitarea jocurilor ajută să se asigure că vânătoarea dinozaurilor mecanizați este ceva ce nu va dispărea oricând curând.

În urma lansarea Turok pe Nintendo Switch în luna martie trecută, dezvoltatorul Nightdive a anunțat Turok 2: Seeds of Evil va lansa pe platformă pe 9 august.

Limited Run Games, cel mai cunoscut pentru publicare copii fizice ale titlurilor preferate de indie și fani, au spus că în timpul E3 vor lansa copii fizice ale ambelor titluri Turok de pe Switch cândva în acest an.

Acum, Limited Run are o dată fermă pentru când se vor deschide comenzile prealabile: 16 august, nu după mult timp după lansarea a Seeds of Evil pe Switch. Turok se va vinde cu 34,99 dolari și poate fi găsit aici în timp ce Seeds of Evil poate fi găsit aici și se achită pentru același preț.

Turok a revenit și niciun dinozaur nu este în siguranță! 1965

Ați solicitat o dată de lansare de când am anunțat aceste titluri la E3. Astăzi, suntem bucuroși să anunțăm că Turok și Turok 2: Seeds of Evil primesc funcții fizice limitate pentru Nintendo Switch, vineri, 16 august. Pic.twitter.com/zgX5fyNwFA

 – Jocuri cu alergare limitată (@LimitedRunGames) 1 august 2019

Cu toate acestea, Run Run nu se așteaptă ca cartușele reale să fie livrate până cândva în noiembrie. Ca întotdeauna, comenzile prealabile vor fi limitate în cantitate, iar termenul pentru plasarea unei comenzi se încheie pe 30 august la 23:59 pm EST.

Ca majoritatea jocurilor Limited Run, Turok și Turok 2: Seeds of Evil va veni cu artă interioară și o broșură în toată lumea.

Seria Turok a fost un mare succes în Nintendo 64 de zile, cu o acțiune intensă și setări exotice, împreună cu fundaluri dinamice – dinamice pentru vremea respectivă, cu apă spumantă și cu gloanțe ricochetante.

S-ar putea părea de râs acum să consideri aceste lucruri ca puncte majore de vânzare, dar nu este greu să urmărești linia motoarelor fizice îmbunătățite și tehnologie de trasare a razelor în viitoarele console înapoi la jocuri precum Turok .

Impresionant, deși imaginile francizei ar fi putut fi la vremea respectivă, supraviețuirea și lupta au fost părți semnificative ale succesului său, părți care rămân recunoscut atunci când a fost tradus în ador capabile bătălii chibi-dino.

! funcție (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *