FAR: Lone Sails Vine pe Nintendo Switch pe 18 august

 Lone Sails Vine la Nintendo Switch

Editura Mixtvision Games și dezvoltatorul Okomotive sunt încântați să anunțe că FAR: Lone Sails vine și la Nintendo Switch pe 18 august. Anunțul a venit împreună cu un nou trailer pentru joc: îl puteți urmări în partea de sus a știrilor.

Pentru cei care nu sunt familiari, FAR: Lone Sails se prezintă ca o aventură originală cu elemente de supraviețuire. , în care jucătorul se află că explorează un fund arid la bordul unei nave. În timp ce ne vom croi calea de a depăși obstacolele și de a îndura condițiile meteorologice nefavorabile, obiectivul nostru va fi să urmărim urmele unei civilizații străvechi, care a fost odată înfloritoare. Unde ne va duce călătoria? Poate suntem noi ultimii supraviețuitori ai speciei noastre?

După debutul pe PC, PlayStation 4 și Xbox One, FAR: Lone Sails se pregătește să sosească pe Nintendo Switch pe 16 august, permițând jucătorilor consolei hibride să se bucure de această experiență de joc originală.

În așteptarea ca titlurile să aterizeze pe Switch, vă lăsăm cu noul trailer al jocului publicat de Mixtvision Games și Okomotive, de care te poți bucura în vârful știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *