FIFA 19 și Super Mario Bros.U Deluxe Conquer Europe: Iată cele mai vândute jocuri din 2019

După jumătatea anului, a venit momentul să facem bilanț în lumea jocurilor video și GfK Entertainment oferă câteva date statistice interesante, care identifică cele mai vândute jocuri din Europa pe parcursul acestui an.

Datele prelucrate de companie includ exclusiv vânzările fizice pentru primele șase luni ale anului, excluzând astfel performanțele obținute pe piețele digitale. Țările europene luate în considerare în scopuri statistice sunt diferite și includ Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Marea Britanie, Italia, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia, Suedia, Elveția și Spania.

Pe baza descoperirilor GfK Entertainment, FIFA 19 și Super Mario Bros. U Deluxe stăpânesc suprem pe videoclipul din 2019 al Vechiului Continent. Primul cu performanțe comerciale mai bune în țări precum Italia, Spania sau Regatul Unit; a doua cu mai mult succes în Austria, Franța, Germania și Elveția. Grand Theft Auto V atemporal merită, de asemenea, o mențiune onorabilă: deși a fost prezent pe piață de șase ani acum, jocul Rockstar s-a clasat, de fapt, pe locul trei în cinci dintre țările europene luate în considerare. Te-ai așteptat la aceste rezultate?

2019videoludico este totuși departe de a fi încheiat: lunile rămase ale anului sunt într-adevăr perspective bogate de noi versiuni noi. Cu privire la unele dintre acestea, am putea afla mai multe detalii foarte curând, odată cu desfășurarea Gamescom la Köln. De exemplu, spectacolul de deschidere va prezenta Death Stranding și peste cincisprezece editori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *