FIFA 20: Dezvăluit toate noutățile și îmbunătățirile modului de carieră

După ilustrarea inovațiilor făcute la FIFA 20 Pro Club și Virtual Pro moduri, dezvoltatorii EA România și EA Vancouver dezvăluie toate principalele noutăți, îmbunătățiri și completări la conținutul carierei din capitolul următor al simulării lor de fotbal.

Fanii FIFA care doresc să preia antrenorul carierei FIFA 20 vor putea alege genul alter-ego-ului lor pentru prima dată, creând astfel o antrenor masculin sau feminin.

Noua carieră a următorului blockbuster de fotbal din Electronic Arts se va lăuda apoi cu un sistem complet nou pentru conferințele de presă din pre-competiție, care va include și un modul pentru Conversații între jucători , datorită căreia va fi posibilă rezolvarea problemelor și diluarea fricțiunilor care vor fi create în interiorul vestiarului în timpul sezonului sau în sesiunile delicate ale pieței de transferuri.

Deosebit de interesantă va fi apoi intervenția realizată de dezvoltatorii EA Sports pentru revizuirea Sistemul moral al jucătorilor , oferind loc utilizatorilor să gestioneze relațiile cu vestiarul și cu sportivii individuali în roz: moralul va fi influențat de diverși factori, cum ar fi performanța salariului general, așteptările salariale, performanța coechipierilor sau timpul efectiv de joc.

În ceea ce privește experiența de a trăi în timpul jocului, prezentarea fiecărui meci va fi gestionată de noul Captura de ecran de știri live funcție care va folosi ecranele jocului pentru a afișa momentele cheie, noutățile relevante și orice altceva care poate ajuta la crearea unui joc mai imersiv, cu interfețe de utilizator personalizate pentru aliaje licențiate.

În plus, în cariera FIFA 20, jucătorii vor avea un potențial dinamic îmbunătățit, factor care se va dovedi deosebit de util pentru cei care doresc să joace mai multe sezoane cu același antrenor și nu vor să vadă pierderea progresivă a realismului în parametrii jucătorilor reali și ai jucătorilor. sportivi fictivi. Nu mai puțin interesante sunt noile scenarii de negociere integrat de tipii din EA Sports pentru a adăuga un pic de imprevizibilitate și originalitate în negocierile de pe cartea jucătorilor marcați de conducerea noastră.

Toate noutățile din Cariera FIFA 20 va fi accesibil de la lansarea Simulator de fotbal Electronic Arts, programat pentru 27 septembrie pe PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *