FIFA 20: Modul Vault în acțiune într-un nou joc de rulare

FIFA 20:

EA Sports a lansat un nou FIFA 20 trailer gameplay dedicat noului Volta modul inspirat de FIFA Street, permițându-ne să îl vedem în acțiune. Videoclipul prezintă, de asemenea, principalele caracteristici ale acestui mod.

Volta mod de FIFA 20 vrea să reînvie experiența de a juca „fotbal de stradă” văzută pe FIFA Street, unde jucătorii sunt trucurile, viteza și bineînțeles imaginația jucătorilor când sunt cu mingea la picior.

În trailerul precedent, în schimb, EA Sports prezentase istoric al modului Volta , care îi va vedea pe jucători să-și asume rolul unui tânăr fotbalist promițător, hotărât să-și evidențieze toate abilitățile, înfruntând provocările 5vs5 (dar și 3v3 sau 4v4) ale turneului internațional Volta, cu prezența a 17 arene în care să lupte cu falsuri, lame de foarfecă, împușcături pe zbor și călcâie.

Fiecare jucător va putea aborda provocările lui Volta Football, creându-și propriul jucător de fotbal de la zero, alegând sexul, caracteristicile, construirea și parametrii abilităților individuale (care vor avea, în mod natural, o influență directă asupra jocului).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *