FIFA 20: Modul Volta nu va include micro-tranzacții la lansare

Street football se pregătește să își revină în seria Electronic Arts, datorită modul Volta pe care jucătorii o pot găsi în interior FIFA 20.

Pe aceasta din urmă, EA a împărtășit recent informații interesante cu privire la posibila prezență a microtransacțiilor. Intervievat de IGN.com, Jeff Antwi, producătorul seriei FIFA, a oferit câteva declarații pe această temă, precizând că casa de software nu are de gând să includă orice formă de microtransacție la lansare în Volta. El a mai adăugat pe această temă: ” (…) asa de departe, tot ce obțineți este câștigat prin provocări în joc„După cum se poate ghici, cu cât este mai mare dificultatea acesteia, cu atât recompensele obținute sunt mai mari. Antwi a confirmat, de asemenea, că, aproximativ o dată pe lună, FIFA 20 Volta va accepta modificări legate de provocările propuse videogamerelor și obiectelor cosmetice prezente în joc.

Recent, Arte Electronice au oferit mai multe informații despre acest nou mod, în special, a fost prezentat publicului un nou trailer, complet axat pe Mod de poveste Volta. în cadrul acestuia din urmă, jocurile noastre alter ego vor concura în turneul internațional Volta, care se va desfășura prin șaptesprezece arene diferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *