Fii un ghid pentru începători în Pong: Sfaturi, trucuri și strategii

Deci crezi că ești destul de bun la beer-pong? Ei bine, de ce nu puneți-l la încercare în Be a Pong, un joc nou, mobil, care duce bull pong la nivelul următor. Trebuie să rezolviți o grămadă de puzzle-uri legate de bilele de ping-uri, plutind o minge, sub și peste o serie de suprafețe și într-o cană de bere.

Dacă te îngrijorezi că nu ești destul de la nivel de expert pentru asta, nu. Suntem aici pentru a vă ajuta cu o grămadă de sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să ajungeți acolo. Nu vă putem ajuta cu mahmureala inevitabilă care urmează unui joc de bere. Sunteți pe cont propriu

Fii un ghid pentru începători în Pong – Cum funcționează:

Fii un Pong funcționează exact la fel ca berea pong în viața reală. Ai o minge și trebuie să o arunci într-o ceașcă de bere. Dacă intră în ea, câștigi.

mecanic, atingeți și țineți apăsat pe ecran cu degetul mare pentru a direcționa. Veți observa o mică reticulare care arată detaliile în care mingea va merge. Când sunteți mulțumit de scopul dvs., eliberați pur și simplu reticulul pentru al arunca la ceașcă. Dacă reușiți, mingea va ateriza în ceașcă și veți trece la nivelul următor.

Cu toate acestea, este mai mult decât să obțineți mingea în interiorul cupei – trebuie să faceți acest lucru cu cât mai puține bile pe cat posibil. Dacă priviți în partea superioară a ecranului, ar trebui să vedeți o grămadă de bile – aceasta detaliază cât de multe încercări trebuie să completați nivelul.

Scopul tău este de a obține trei stele, care de obicei implică obținerea mingii în ceașcă la prima încercare. Dacă te uiți la bilele din partea superioară a nivelului, ar trebui să vezi cel puțin un aur colorat. Acest lucru detaliază cât de multe greșeli puteți face înainte de a eșua. Dacă există două bile colorate, puteți eșua o singură dată. Dacă există doar o singură minge colorată, nu puteți eșua.

Cele mai multe nivele nu au pur și simplu o minge și o ceașcă. Va trebui să te confrunți cu o grămadă de obstacole diferite, cum ar fi pereții și sticlele. Din fericire, puteți trage o varietate de trucuri pentru a le ocoli. Puteți să vă aruncați bilele de pe perete sau să le aruncați deasupra lor, de exemplu.

Fii un sfat și un truc pe pong:

Acum, când înțelegi noțiunile de bază, poți să te uiți la sfaturile și trucurile de mai jos pentru a te ajuta rafinați jocul dvs.:

  • Luați cel mai ușor traseu: Nu complicați-l prea mult. Dacă puteți arunca mingea direct în ceașcă fără complicații, faceți acest lucru. În timp ce este frumos să scoți lovituri, nu ai nimic pentru ei. (19659012) Scopul pentru trei stele: Întotdeauna urmărește trei stele, acolo unde este posibil, pentru că oferă cantitatea maximă de recompense în fiecare nivel.
  • Colectează toate pietrele prețioase: Ocazional, vei întâlni jocuri în timpul unui nivel pe care îl poți colecta. Faceți acest lucru – presupunem că sunt importante.
  • Puteți folosi o minge pentru a șterge o cale: Dacă există o sticlă sau un alt obstacol în calea cupei și aveți o minge de rezervă, pentru a elimina obstacolul. Acest lucru este un sfat deosebit de bun în timpul nivelelor în care vi se permite o greșeală sau două și încă mai puteți obține trei stele.
  • Puteți bate o minge de eșec în cupă: Atâta timp cât o minge intră în ceașcă, nu contează cu adevărat care este. Am bătut bilele de eșec anterioare în cupă pentru a câștiga nivelul. Faceți tot ce este mai ușor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *