Final Fantasy VII Remake va fi prezent într-o formă jucabilă la Gamescom!

Remake Final Fantasy VII

Deschiderea Gamescom porțile se apropie rapid, iar ediția din 2019 se promite a fi destul de interesantă, cu mai multe case de software care și-au confirmat deja prezența la eveniment.

În acest context, există știri că jucătorii europeni vor fi cu siguranță fericiți să aibă șansa de a vizita târgul din Köln. După cum puteți verifica în partea de jos a acestei știri, Square Enix a distribuit informații interesante. Prin contul oficial de Twitter din Final Fantasy VII Remake, prezența titlului într-o formă de joacă la Gamescom a fost făcut oficial. Standul înființat de casa de software la importantul joc video poate conta pe cât mai multe 72 de stații. Pe scurt, o oportunitate cu siguranță interesantă pentru toți fanii care vor putea ajunge în orașul german în perioada Gamescom. Că târgul poate fi și o oportunitate de a afla informații noi despre Final Fantasy VII Remake?

Așteptând să aflați mai multe, vă reamintim că unele dintre prezențele la târg au fost deja confirmate. Printre acestea, nu putem să nu menționăm Kojima Productions: Death Stranding va fi prezent la Gamescom 2019 , cu o nouă premieră a jocului. În plus, evenimentul de deschidere al târgului botezat Opening Night Live și realizat de Geoff Keighley, va putea conta pe anunțuri de la peste cincisprezece editori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *