Final Fantasy VIII Remastered în versiunea fizică? Reperat pe Amazon și PlayAsia

Anunțat de Square Enix cu ocazia E3 2019, Final Fantasy VIII Remasterizatîși propune să aducă JRPG-ul iconic pe platformele de generație curentă, cu un aspect reînnoit.

A versiunea retail jocul nu a fost confirmat până acum de echipa de dezvoltare, dar unele zvonuri au evidențiat anterior această posibilitate, mai ales în virtutea observarea unei versiuni fizice a Final Fantasy VIII Remastered în bazele de date ale dealerului britanic Baza. Acum, se adaugă alte rapoarte la acestea din urmă. După cum puteți verifica în partea de jos a acestei știri, acum o ediție fizică a jocului este de asemenea prezentă în Amazon baze de date și pe PlayAsia. Nu este surprinzător, acest element a readus speculații despre publicarea Final Fantasy VIII Remastered și la distribuitori de retail. Ai fi fericit?

Profităm de ocazie pentru a ne aminti că jocul Square Enix era în centrul mai multor zvonuri, unele dintre ele sugerând și posibilul introducerea dublarii în engleză și japoneză. Final Fantasy VIII Remastered este încă fără o dată de lansare specifică, însă titlul este așteptat pentru 2019 pe PC, Playstation 4, Xbox One și Nintendo Switch. Acea Gamescom 2019 ar putea fi ocazia potrivită de a afla mai multe informații despre această nouă producție Square Enix?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *