Fortnite 10: Cum să completați toate misiunile de călătorie rutieră de săptămâna 1

 Fortnite Zipline

În sfârșit, sezonul 10 al Fortnite a sosit, oferind jucătorilor noi inovații, inclusiv noul sistem de misiuni care să înlocuiască provocările clasice. În acest mini-ghid, vă vom explica cum să completați toate misiunile Road Trip din prima săptămână disponibile acum.

Mai jos enumerăm toate misiunile Road Trip (inclusiv cele Prestige) din Săptămâna 1 din Fortnite Sezonul 10, explicând modul de completare a acestora.

Misiuni de călătorie rutieră

Vizitați un cap de Durr Burger cu spray Drift, un dinozaur și un cap de piatră (0/3)

În mini-ul nostru dedicat- ghid, v-am arătat pozițiile de frunte din Durr Burger, Dinosaur și Stonehead. Nu trebuie decât să vizitați toate cele trei, chiar și în diferite jocuri.

Afectați-vă adversarii în timp ce vă aflați într-un vehicul (0/200)

După cum v-am explicat deja pe pagini, misiunea Afectați daunele adversarilor dvs. la bordul unui vehicul pot fi finalizate în două moduri: urcând un BRUTO sau o placă Drift.

Distrugeți indicatoarele de stop cu costumul Catalizator (0/10)

Pe paginile noastre v-am explicat deja că urmați să distrugeți semnele Stop în timp ce purtați costumul Catalyst.

Utilizați o Zipline în mai multe jocuri (0/3)

Misiunea Utilizați O Zipline în mai multe jocuri poate fi completată folosind orice telecabină în trei jocuri diferite. Găsiți-le în apropierea zonelor montane.

Căutați Forzieri în diferite locuri indicate (0/3)

Nu trebuie decât să căutați piepturile în locurile indicate, adică în toate acele locații marcate cu un nume de pe hartă (precum Snob Beaches, Polar Peak, Retreat Retreat, etc.).

Accesați Languid Lagoon și Landing Ventured în același joc (0/1)

Tu trebuie doar să vizitați Laguna Languida și Approdo Ventured în același joc, evitând să fii ucis. Vă sfătuim să jucați în modul de echipă.

Obțineți puncte de cascadă pe un vehicul (0 / 250.000)

În paginile noastre, v-am oferit deja câteva sfaturi utile pentru a obține puncte de cascadă pe un vehicul.

Misiuni Prestige Road Trip

Vizitați un cap de Durrr Burger cu proiectul Drift, un Dinosaur și o statuie a capului de piatră într-un singur joc (0/1)

Aceleași indicații date pentru rudă misiunea de bază sunt valabile, cu diferența că, în acest caz, va trebui să vizitați cele trei structuri în timpul unui singur joc, acordând atenție pentru a nu vă lăsa ucis.

Eliminări la bordul unui vehicul (0/5)

În acest caz, vă sfătuim să obțineți un BRUTUS și să-l utilizați pentru a elimina cinci adversari.

Distrugeți semnele de stop cu costumul Catalyst într-un singur joc (0/7)

De asemenea, în acest caz, sunt valabile aceleași indicații date pentru misiunea de bază relativă, cu diferența pe care va trebui să o estroy all 7 Stop signals în timpul unui singur joc.

Afectează daunele adversarilor tăi în timp ce folosești o Zipline (0/200)

În timp ce folosești Ziplines, încearcă să-ți lovești adversarii cu armele de foc, pentru a infligă în total 200 de puncte.

Elimină adversarii în diferite locuri indicate (0/5)

Încercați să eliminați adversarii atunci când vă aflați în locurile indicate, pentru a continua această misiune până la finalizarea ei.

Vizitați diferite locuri enumerate într-un singur joc (0/10)

Tot ce trebuie să faceți este să vizitați zece locuri diferite indicate. Continuați cu această misiune în timp ce deschideți pieptele și eliminați adversarii.

Obțineți puncte de îndemânare în timp ce conduceți un vehicul într-un singur joc (0 / 500.000)

Același sfat este dat pentru misiunea de bază relevantă. se aplică. În acest caz, însă, va trebui să încercați să obțineți 500.000 de puncte. Va fi destul de simplu dacă vă aflați pe o tablă de drift lângă Neoinclinato.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *