Fortnite 10: Cum să completezi toate lumile misiunilor se încheie săptămâna a 3-a

Fortnite

Săptămâna 3 din sezonul X de la Fortnite Battle Royale tocmai a început și a venit timpul să sari în bătăi de cap pentru a finaliza toate săptămânalele și a primi misiuni de recompense exclusive.

Iată toate detaliile despre cum să completați versiunea standard și prestigiul provocărilor din această săptămână:

Misiunile Lumile se ciocnesc

Folosiți o fanta (0/1)

Aceasta este o misiune extrem de simplă, deoarece nu va trebui decât să utilizați un portal pentru a-l finaliza. Pentru a ușura totul, aruncați o privire la locația Fortnite Cracks.

Accesați o zonă cu fante (0/1)

Pentru a finaliza această provocare, tot ce trebuie să faceți este să vizitați una dintre zonele de fisură. Dacă nu știți să le găsiți, vă invităm să citiți ghidul nostru la Locațiile Fortnite Slit Zone.

Daune provocate adversarilor dintr-un sat viking de pe un vârf de munte sau Sacking Shores (0/200)

Nimic nu ar putea fi mai simplu de făcut, ateriza în satul viking sau în țărmurile prăbușirii, colectează o armă cât mai repede și atacă inamicii. Vă sfătuim să completați provocarea cât mai curând posibil, deoarece mulți jucători vor ateriza într-unul din aceste două locuri pentru a finaliza misiunea.

Vizitați un Memorial la un cub din deșert sau lângă un lac (0/1)

Memorialele sunt mici statui de piatră situate în două puncte diferite de pe hartă. Dacă aveți dificultăți în a le găsi, puteți găsi toate detaliile pe poziția Memorialelor Kevin Cube pe paginile noastre.

Eliminați adversarii din deșert (0/3)

Pentru a finaliza această provocare, tot ce trebuie să faci este să mergi în zona deșertă a hărții (dreapta jos) și să elimini trei adversari diferiți, chiar și în jocuri diferite. Puteți profita de modul Team Squeeze în cazul în care întâmpinați dificultăți, în speranța că cercul se va închide chiar în această secțiune a hărții, pentru a vă simplifica munca.

Căutați Forzieri la Băncile Sacului (0/3)

Aterizați la Landing Shores, zona cu imensă sferă luminoasă și mergeți imediat în căutarea cuferelor. Și aici puteți profita de Team Brawl și de a vizita zona atunci când se află pe jumătatea dvs. de hartă, astfel încât să acționați neîntrerupt.

Mănâncă ciuperci colectate (0/10)

Va trebui să colectați ciuperci în jurul hărții pentru a recupera scutul. Dacă doriți să mergeți fără greș, zona închisă de Snob Beaches, Parco Pacifico și Montagnole Maledette este plină de ciuperci, așa că mergeți acolo și mâncați-le pe toate.

Missions The Worlds Collide Prestige

Folosiți fante (0/4)

La fel ca înainte, dar de această dată va trebui să folosiți un număr de patru fante și în diferite jocuri.

Căutați cofre în zone cu fante (0/5)

Aterizați într-o zonă de fante ca oraș Pinnacle sau curs de comerț și porniți spre Forzieri. Chiar și în acest caz, nu este nevoie să completați provocarea într-un singur joc, așa că ocupați-vă timpul.

Eliminați adversarii din Satul Vikingilor din vârful unui munte sau la Sacking Shores (0/3)

Aceasta este o provocare foarte asemănătoare cu cea standard, dar de data aceasta nu va fi suficient pentru a provoca daune adversarilor. Aterizați într-una din cele două zone, obțineți-vă o armă și faceți tot posibilul pentru a elimina inamicii. Nu ar trebui să aveți prea multe probleme, deoarece ambele zone sunt foarte populate din cauza provocării.

Vizitați Memorialele la un cub din deșert și lângă un lac (0/2)

În acest caz, va trebui să vizitați întotdeauna Memorialele de la Cube Kevin, dar, spre deosebire de misiunea anterioară, va trebui să mergeți în ambele locuri și nu doar la unul.

Eliminați adversarii din Palmeto Paradisiaco sau Lande Letali (0/4)

La fel ca în provocarea care vă cere să eliminați dușmanii din Satul Viking sau Landing Shores, va trebui să mergeți la Palmeto Paradisiaco sau Lali Letali și să omori 4 dușmani (nu într-un singur joc). Dacă aveți dificultăți, chiar și în acest caz puteți utiliza Brawl-ul de echipă și sper să se închidă cercul într-una din aceste zone ale hărții.

Căutați Forceseri în Aterizare sau Aterizare Aventuroasă (0/7)

Încă o dată, va trebui să mergeți în căutarea unor piepturi într-o zonă aleasă între țărmurile debarcare și aterizarea aventuroasă. Cel mai bun mod de a o completa este Team Brawl, unde puteți ateriza la Adventurous Landing și puteți colecta comode fără prea multe probleme.

Consumați ciuperci într-un singur joc (0/5)

Spre deosebire de provocarea standard, necesită să mănânci cinci ciuperci într-un singur joc. Este o sarcină foarte simplă dacă mergeți întotdeauna în zona închisă de Snob Beaches, Parco Pacifico și Montagnole Maledette. Colectați ciupercile necesare și ați terminat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *