Fortnite 10: Cum să finalizați misiunile timpului rămase din săptămâna 3

Tot în timpul Săptămânii 3 din sezonul X al Fortnite Battle Royal au apărut provocările de timp liber numite Resturile. În acest ghid, vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să le completați cât mai repede posibil.

Înainte de a începe să vă oferim ghidul nostru, vă reamintim că misiunile Leftovers vor fi disponibile numai în săptămâna 3 a acestui sezon, iar misiunile vor fi deblocate la fiecare 24 de ore.

Iată lista completă a provocărilor:

Daunează adversarilor cu arme explozive (0/250)

Pentru a finaliza această provocare, vă sfătuim să începeți un joc al echipei, în care confruntările sunt destul de haotice și eliminarea sau dăunarea inamicilor cu grenade pot fi destul de simple. De asemenea, puteți profita de cutiile de alimentare care vor ateriza constant și în interiorul cărora puteți găsi lansatoare de proximitate.

Eliminări grele de pușcă (0/5)

De asemenea, în acest caz, Team Brawl este prietenul tău. Obțineți orice pistol de pompă și semănați moartea și distrugerea printre adversari până când obiectivul este atins, ceea ce reprezintă cinci ucideri diferite.

Eliminați membrii hoardelor în cadrul cursului comercial (0/20)

Acesta este un alt obiectiv foarte simplu care vă impune să vizitați noua zonă Slit: Trade Course. Terenul de acolo, ia-ți o armă și începe să elimini cât mai mulți monștri. Dacă nu aveți arme disponibile, puteți lua întotdeauna hoarda cu pichete.

Supraviețuiește adversarii în cupluri sau echipe (0/150)

Cea mai rapidă modalitate de a finaliza această provocare este de a selecta modul Cupluri cu opțiunea „nu se umple” din meniu și în acest fel vei participa la joc fără un partener. Aterizați într-o zonă centrală a hărții, ascundeți-vă într-un tufiș și așteptați ca jocul să se termine sau furtuna să vă omoare. În câteva încercări, ar trebui să poți să-ți atingi obiectivul.

Utilizați articole de aruncare în diferite jocuri (0/3)

Chiar și această provocare este extrem de simplă și necesită utilizarea unui obiect aruncat în trei jocuri diferite. Trebuie doar să aruncați o grenadă, o furtună într-o sticlă sau un flacon stinky pentru a finaliza obiectivul. Repetă-l în trei jocuri și vei fi finalizat misiunea.

Vizită la Palmetto Paradisiaco și Approdo Ventured în același joc (0/2)

Cea mai rapidă modalitate de a finaliza această provocare este asistența de grup. Activați asistența pentru provocare, cereți unui prieten să vă ajute și să vă aranjați pe locul de aterizare. Va fi suficient să mergeți la Palmeto Paradisiaco și unul la Approdo Avventurato pentru a finaliza provocarea în câteva secunde.

Căutați în Forzieri în Borgo Bislacco sau în Pari Polari (0/7)

Cel mai bun mod de a finaliza rapid provocarea este să porniți un joc al echipei Brawl și să aterizați la Polar Tracks, un loc foarte rar vizitat de jucătorii Fortnite. Nu ar trebui să aveți prea multe probleme în a găsi toate piepturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *