Fortnite 10: Poziția stelei secrete din săptămâna 3

După cum știți bine, în ultimele ore Stele secrete ale Fortnite Battle Royale au fost deblocate și acum este posibil să le colectăm pe cele din primele două săptămâni ale sezonului 10. A treia săptămână a început astăzi și, în consecință, pe hartă a apărut o nouă hartă. posibilitatea de a obține un nivel gratuit de trecere.

Locația noii stele secrete este ascunsă ca de obicei în noul ecran de încărcare a misiunii săptămânale. Puteți vedea indiciu pe bara de protecție a ecranului cu versiunile armate ale dinților de Durr Burger și Tomato Head. Pentru a găsi steaua acestei săptămâni, tot ce trebuie să faceți este să ajungeți în zona deșertă a hărții, pentru a fi mai precis restaurant cu autoservire situat la vest de circuit. Dacă ați deblocat ecranul de încărcare, Secret Star va apărea pe un blat din interiorul camerei, în dreapta aparatului de smoothie.

Dacă aveți dificultăți în a găsi locația mesei, puteți oricând să aruncați o privire la harta noastră din partea de jos a ghidului, unde este indicat locul de interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *