Fortnite 10: stelele secrete ale săptămânii 1 și 2 disponibile acum, unde să le găsești

După cum a promis Epic Games, Actualizare Fortnite 10.10 a rezolvat Bug-ul Secret Battle Star. De acum înainte, stele secrete de Saptamana 1 și 2 pot fi colectate de jucători: mai jos vă explicăm cum să le obțineți și unde să le găsiți pe hartă.

Printre noi caracteristici ale actualizării Fortnite 10.10, bug-ul Secret Stars a fost în cele din urmă corectat. Acum puteți obține cele pentru primele două săptămâni ale sezonului 10. Să vedem cum.

Unde să găsești vedeta secretă din Săptămâna 1

Pentru a găsi steaua secretă din Săptămâna 1, a trebuit să finalizați cel puțin trei dintre cele șapte misiuni gratuite din prima săptămână a Fortnite Sezonul 10, și anume misiunile BRUTO. Dacă ați reușit să le completați, veți obține ecranul de încărcare secretă din Săptămâna 1, care conține indiciu pe poziția stelei secrete Star.

După cum puteți vedea în filmul propus în partea de sus și în imaginea de mai jos, Steaua secretă a săptămânii 1 este situat la sud de zona District, vest a săpăturii în formă de umbrelă.

Unde să găsești vedeta secretă din Săptămâna 2

Același raționament ca și pentru prima săptămână este valabil pentru obținerea stelei secrete a săptămânii 2. Trebuie să completați mai întâi cel puțin trei din cele șapte misiuni gratuite din săptămâna 2, pentru a obține ecranul de încărcare relevant cu indiciu.

După cum puteți vedea în videoclip și în imaginea afișată în partea de jos a paginii, Steaua secretă a săptămânii 2 este situat la nord-vest de Landa Letali, în mijlocul săpătură în formă de cuțit și furculiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *