Fortnite: cum să obțineți 75 V-Buck gratuit pe 23 august

Ghid Fortnite: Cum să obțineți V-Buck gratuit jucând

Odată cu resetarea de astăzi în Fortnite Save The World, misiunile cu V-Buck s-au întors printre recompense, ceea ce vă va permite să obțineți cel puțin 75 de jetoane fără dificultăți deosebite.

Pentru a maximiza numărul de V-Bucks obținut în fiecare zi, vă invităm și astăzi să îndepliniți nu numai misiunea pe care o găsiți mai jos, ci și Jobul zilnic, a cărui recompensă variază între 50 și 100 V-Buck.

Iată alertele zilei:

Pietralegno

  • Călăriți fulgerul, iarbă (nivel de bază recomandat acasă 9) – 25 V-Buck, puncte de experiență de erou, puncte de experiență de supraviețuire sezon de aur

Aceasta este o misiune extrem de simplă de completat și chiar un jucător novice va reuși să iasă învingător. Cu toate acestea, dacă nu îndepliniți cerințele pentru a accesa misiunea, ca întotdeauna vă sugerăm să creați un lobby privat și să vă invitați câțiva prieteni de un nivel superior și cu un echipament mai bun. Pentru a crea o petrecere privată, deschideți pur și simplu meniul derulant din partea dreaptă sus, selectați Confidențialitate și setați-l la „Numai pentru prieteni”.

Ați văzut deja noul conținut al documentului Fortnite x Evenimentul principal Lazer?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *