Fortnite: Epic îndepărtează câinele Gunner, rambursări promițate jucătorilor

Cainele Gunner

Dietrofront al Jocuri epice, care a decis să-și retragă pașii și să înlăture Artilerist câine din Fortnite magazin, după ce în ultimele ore a izbucnit o controversă. Noul articol ajunsese ieri în magazin, dar fanii au observat imediat că este prea asemănător cu un cunoscut vechi.

Așa cum se arată în imaginea pe care o găsiți în partea de jos a știrii, este de fapt o simplă piele nouă Bonesy, animalul de companie a apărut deja împreună cu Pasul de luptă de Fortnite Sezonul 6. Întrucât acestea sunt articole exclusive pentru jucătorii care cumpără cu Pass Passes V-Bucks și, prin urmare, bani reali, decizia de a-l pune la dispoziția altor utilizatori a deținut posesorii de pasaje.

De aici decizia Epic de a elimina obiectul în cauză, rambursând cumpărătorii, după cum se arată în comunicatul de presă emis de casa de software: „Nu ar fi trebuit să-l lansăm pe Pet Gunner și ne cerem scuze că am făcut acest lucru. În următoarele zile, toți cumpărătorii săi vor fi rambursați pentru cei 1000 V-Bucks cheltuiți și vor primi 200 V-Bucks suplimentare. Animalul de companie va fi eliminat din inventar. „

Totul este bine, care se termină bine, pe scurt. Ai fost și tu unul lui Gunner Cumpărători? Ce părere aveți despre decizia Jocuri epice?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *