Fortnite: Jocurile Epice dezvăluie primele schimbări care vin pentru Bruto

La aproape o săptămână de la lansarea sezonului X al Fortnite Battaglia Reale, Epic Games a rupt tăcerea de pe BRUTO, mach-ul mare cu două locuri care atrage mânia multor jucători royale de luptă.

La fel cum se zvonea acum câteva zile, BRUTO de la Fortnite urmează să sufere modificări, dar dezvoltatorii nu par încă siguri de modificările aduse noului vehicul al sezonului. Pentru a evalua corect orice descontentări, echipa de echilibrare observă cu atenție performanțele robotului în fiecare mod individual. Totuși, acesta nu este sfârșitul poveștii, deoarece Epic intenționează, de asemenea, să evalueze potențialul vehiculului atât în ​​mâinile jucătorilor cu mai multă experiență, cât și în cele „casual”, pentru a înțelege mai bine unghiurile care trebuie netezite.

Singurele schimbări sigure în rândul celor care vin în schimb se referă la Mișcare BRUTO, care suferă de mai multe erori care îngreunează utilizarea. Din păcate, nu știm când va ajunge o soluție, dar dezvoltatorii susțin că lucrează pentru a o publica cât mai repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *