Fortnite: Magazinele mari se transformă în cursul comerțului, este invazia zombilor

Fortnite

Noua actualizare Fortnite 10.10 a introdus câteva caracteristici noi, rezultând, de asemenea, o nouă transformare a hărții. În cele din urmă, Depozit portalul a fost activat, readucând zona în timp Rândul cu amănuntul, acum invadată de târguri.

După cum puteți vedea în trailerul publicat de Jocuri epice (îl puteți vedea în partea de sus a știrilor), portalul timpului magazinelor mari a fost activată aducând zona înapoi la vremea din Rândul cu amănuntul. Cu ocazia, târgurile se întorc, hoarde întregi de monștri asemănătoare cu zombii gata să-și iasă la joc.

Noul curs de comerț este situat în locul marilor magazine, și intrând în el veți întâlni hoardele de monștri. Jucătorii pot lucra împreună pentru a-i scoate, împiedicându-i să preia controlul asupra întregii zone.

Vorbind despre celălalt noutățile actualizării Fortnite 10.10, vă reamintim că actualizarea a introdus, de asemenea, mai multe modificări pentru BRUTO, un vehicul care poate fi folosit acum și în modul creativ. Patch-ul a corectat, de asemenea, o serie de erori găsite în toate modurile, inclusiv cea care a împiedicat adunarea stelelor secrete de luptă obținute prin finalizarea misiunilor săptămânii.

Vă lăsăm să vizionați trailerul pentru prezentarea Rândul cu amănuntul, noua zonă introdusă în locul marilor magazine în SUA Harta Fortnite Battle Royale cu actualizarea 10.10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *