Fortnite Missions Road Trip: Folosiți o Zipline în mai multe jocuri

 Fortnite Zipline

De astăzi Jucătorii Fortnite sezonului 10 se pot dedica noilor misiuni Road Trip . În acest mini-ghid, vă vom arăta cum să finalizați misiunea care vă cere să utilizați o Zipline peste trei jocuri diferite.

Vă arătăm că această misiune poate fi abordată doar dacă ați finalizat cel putin un alt obiectiv. În acest sens, dacă aveți nevoie de ajutor pentru a finaliza misiunile Road Trip disponibile imediat, pe paginile noastre v-am explicat cum să finalizați misiunile Distrugeți Oprirea și Vizita indicatoare ale capului Durr Burger, dinozaur și piatră.

o Zipline în mai multe jocuri (0/3)

Pentru a finaliza această misiune, va trebui să folosiți o Zipline (adică o telecabină) peste trei jocuri diferite.

Unde este Zipline pe harta Fortnite Battle Royal (sezonul 10)? După cum puteți vedea în imaginea prezentată în partea de jos a paginii, Ziplines se află în apropierea munților, pentru a conecta două zone la o anumită diferență de înălțime.

Tot ce trebuie să faceți pentru a finaliza misiunea, prin urmare, este să mergeți la una dintre aceste linii Zipline și să interacționați cu ele pentru a le folosi și, în sfârșit, repetați operațiunea pe trei jocuri diferite. Dacă aveți nevoie de o referință vizuală pentru a înțelege cum să o faceți, puteți arunca o privire asupra videoclipului din partea de sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *