Fortnite: Neo-Inclined se pregătește pentru a intra în Vestul îndepărtat, apare un portal

 Fortnite 10

Jucătorii Fortnite Sezonul 10 au intrat într-un portal de timp pentru Neoinclinato . Dispozitivul poate fi activat și, după toate probabilitățile, va face posibil un salt în Far West în curând, în această săptămână.

Tema principală a Fortnite ' s Sezonul 10 este Călătorie în timp . Nu este o coincidență faptul că portalurile capabile să ne facă să călătorim dintr-o epocă în alta încep să apară pe insula Battaglia Reale.

După cum puteți vedea în tweet-ul din partea de jos a paginii, jucătorii Fortnite au întâlnit unul dintre aceste portaluri de timp la Neoinclinato zona futuristă a bătăliei regale. Dispozitivul poate fi activat și probabil va transforma în curând întregul oraș într-un sat Far West așa cum a fost deja anticipat de mai multe scurgeri apărute în ultimele zile.

Datorită lucrărilor depuse de minerul de date, de fapt, s-a scurs un videoclip care arată procesul de transformare care îl va determina pe Neoinclinato să ia aspectul unui sat din West West. Având în vedere că portalul timpului poate fi activat deja acum, vine să ne gândim că Neoinclinato va face o scufundare în Far West tocmai în arcul acestei săptămâni, poate începând de joi. Ce crezi?

De când este activat, ar trebui să vedem Tilted Town săptămâna aceasta! Pic.twitter.com/jJKzHlUrCp

– HYPEX – Fortnite Leaks & News (@HYPEX) 5 august 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *