Fortnite: Neopinnacoli intră în Extremul Vest, sunt interzise construcțiile și colecțiile

Orașul cu titlu Fortnite

Așa cum a fost anticipat de DataMiner Fortnite în cele din urmă Neopinnacoli s-a transformat într-un sat din Vestul indepartat. Noua locație se numește Orașul Pinnacles și arată ca o zonă în care colectarea și construcția nu sunt permise, cu un impact foarte interesant asupra jocului.

Transformarea de la Neopinnacoli și Città Pinnacoli a avut loc odată cu publicarea Fortnite 10.00 actualizare, o actualizare care a introdus și puternica pușcă automată de precizie.

După cum puteți vedea în videoclipul de deschidere, Pinnacles City este de fapt ca un vechi sat din Extremul Vest, cu structuri din lemn, saloane, arme de cowboy și multe altele. Pe lângă faptul că supără arhitectura și stilul Neopinnacoli, noua zonă în stilul Far West a adus, de asemenea, o importanță semnificativă modificări ale gameplay-ului.

În Città Pinnacoli, de fapt, colectarea resurselor și construcția de structuri sunt activități interzise. Acestea sunt două elemente cheie ale mecanicii Fortnite, la care va trebui să renunțăm la luptă în Città Pinnacoli, o locație în care focurile de foc vor avea un gust mai tradițional.

Ce părere aveți despre această schimbare? Doriți dacă s-ar aplica modificări similare și în alte zone ale hărții?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *