Fortnite: Ninja a primit 50 de milioane de dolari de la Microsoft care lasă Twitch pentru mixer?

 Debutul lui Ninja pe Mixer

Pe baza unor zvonuri împărtășite prin profilul său de Twitter de Tom Verge, redactor principal al The Verge, adevăratul motiv pentru abandonarea lui Ninja de la Twitch s-ar datora faptului că Microsoft ar fi decis să plătește 50 de milioane de dolari pentru a induce personalitatea Fortnite de a debarca pe Mixer.

În discutarea scopului acestui acord și a ambițiilor reale ale serviciului de streaming de jocuri Microsoft Microsoft, Warren se întreabă „ de ce Microsoft a plătit aproximativ 50 de milioane de dolari pentru a aduce Ninja la Mixer? Nu este vorba despre vânzarea console Xbox: se pare că este mai mult o decizie legată de Project xCloud și de necesitatea de a-l susține prin crearea cât mai multor puncte de acces pentru servicii. Google are YouTube și Stadia, în timp ce Amazon are Twitch. Microsoft are Xbox, Mixer și xCloud ”.

Prin urmare, autorul The Verge nu intră în meritul figurilor acordului multimilionar dintre Ninja și Microsoft, preferând în schimb să se concentreze pe strategii urmărite de gigantul Redmond pentru a crea un spațiu de vizibilitate din ce în ce mai larg pe piață, în așteptarea lansării Google Stadia și a integrării între Mixer și Project xCloud.

În ceea ce privește Tyler „Ninja” Blevins, „Trauma” abandonului de la Twitch pare să fi fost deja depășită de excentricul de douăzeci și opt de Detroit datorită numărului extraordinar de adepți obținuți pe Mixer înainte de a chiar să inaugureze programul său de streaming direct concentrat, ca întotdeauna, pe Fortnite Battle Royale. [19659007] De ce Microsoft a plătit ~ 50 milioane USD + pentru a obține Ninja pe Mixer? Nu este vorba despre vânzarea de console Xbox. Este o joacă de platformă pentru xCloud, iar Microsoft are nevoie de cât mai multe puncte de intrare. Google are YouTube + Stadia și Amazon are Twitch. Microsoft are Xbox + Mixer + xCloud

– Tom Warren (@tomwarren) 2 august 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *