Fortnite: Ninja Insulted Live pe Mixer de un spectator

 Fortnite NINJA

Ceea ce s-a întâmplat chiar în primul live al Tyler „Ninja” Blevins pe Mixer, platforma Microsoft care a sfâșiat influencerul către Twitch, se învârte pe web.

Ninja's inaugural în direct pe Mixer, sau Friday Fortnite difuzat de festivalul de muzică Lollapalooza din 19459007, din Chicago, s-a lăudat cu mai mulți spectatori la fața locului. Unii dintre acești oameni au profitat însă de ocazia de a-l insulta pe streamer, oferindu-i „vânzări”. Alții l-au întrebat cât a câștigat din acordul cu Microsoft și cum a decurs Cupa Mondială, eveniment la care Ninja nu a reușit să se califice. Nu lipsește atunci tipul clasic amuzant care a strigat „Tfue este mai puternic!”. Deci, se pare că, în ciuda numerelor respectabile, debutul lui Ninja pe Mixer nu a mers prea bine. Vă reamintim că spectatorii show-ului live au fost mai mult decât cei care au urmărit de obicei streamer-ul pe Twitch.

Așteptând să aflăm cum va evolua canalul Ninja Mixer, vă reamintim că ultimele descoperiri ale lui Fortnite Battle Royale vorbesc despre miner despre viitoarea transformare a zonei Neoinclinato într-un sat în stil Far West.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *