Fortnite: Recapitulare video personalizată din sezonul 9 disponibil, Iată cum se creează

Fortnite Sezonul 10

Redactorii site-ului oficial Fortnite pun la dispoziție în sfârșit instrumentul gratuit care permite utilizatorilor de la Battle Royale Epic Games să-și creeze și să descarce recapitularea videoclipului din sezonul 9.

Videoclipul în cauză, cu durată variabilă, bazat pe eforturile depuse în explorarea hărții Fortnite în timpul sezonului 9 finalizat, permite fanilor celor mai cunoscuți și jucați gratuit să joace shooter din lume să rezume și să colecteze într-un singur videoclip tot obiectivele cele mai reprezentative și cele mai amuzante momente din raidurile lor pe insulă.

Așa cum s-a întâmplat în trecut la sfârșitul precedentului Fortnite Seasons, gigantica mașină promoțională a Epic Games s-a pus deja în mișcare pentru a trimite presetări video recapitulează tuturor celor care au încercat provocările sezonului 9 Gigantul american de jocuri video vă permite totuși să vă faceți propriul dvs. film personalizat, dar numai pentru cei care au ajuns nivelul 20 al trecerii de luptă 9.

Dacă sunteți interesat să descărcați un film sumar personalizat și să îndepliniți cerințele stabilite de Epic Games, puteți accesa site-ul oficial Fortnite și, odată conectat cu contul de joc, faceți clic pe butonul „Vizualizare rezumat” și generați trailerul alegând statisticile evidențiate: videoclipul respectiv poate fi descărcat direct pe computerul dvs. (sau pe sistemul mobil iOS și Android) și distribuit pe principalele rețele sociale precum Facebook sau Twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *