Fortnite Road Trip: Daunele provocate adversarilor dvs. în timpul unui vehicul

 Fortnite Road Trip

Una dintre noile misiuni Trip Road din Sezonul 10 Fortnite necesită să provoace 200 de puncte de daune inamicilor în timp ce se aflau într-un vehicul. În acest mini-ghid, vă explicăm cum să îl completați cu ușurință.

Amintiți-vă că – la fel ca toate celelalte misiuni Trip Road – această misiune nu poate fi finalizată decât dacă aveți Battle Pass pentru sezonul 10. [19659004] Aflați daunele adversarilor dvs. în timp ce vă aflați într-un vehicul (0/200)

Pentru a îndeplini această misiune, trebuie să să provocați cel puțin 200 de puncte de daună inamicilor aflați într-un vehicul. Deși mai multe vehicule, precum Girosfere și Annihilating Quads, au fost eliminate din joc odată cu sosirea sezonului 10, jucătorii Fortnite vor putea finaliza această misiune mizând pe două opțiuni destul de confortabile: îmbarcarea într-un BRUTUS , descărcându-și puterea asupra ghinionului de serviciu sau dărâmându-te cu Tablou de bord sub picioarele tale, ținând o armă de foc.

După cum v-am explicat în ghidul nostru de utilizare a BRUTO, acest nou vehicul în formă de mech poate fi găsit în unele poziții aleatorii de pe hartă (marcat cu pictograma relativă a vehiculului) și poate fi folosit de unul sau doi jucători, cu posibilitatea în ambele cazuri, să folosească pușca grea sau lansatorul de rachete integrat împotriva inamicilor, pentru a le deteriora.

În mod alternativ, dacă doriți să utilizați Driftboard în noua hartă a Fortnite Sezonul 10, veți găsi în continuare acest mediu în jurul insulei Battaglia Reale, în special în polarbiom situat la sud-vest. Odată ce ai ajuns pe tabloul de drift, poți să îți scoți armele de foc în timp ce îți dai viteza în jurul bordului, astfel încât să împuști adversarii și să îi deterioreze.

De îndată ce ai marcat cel puțin 200 de puncte la bordul unui BRUTO sau Driftboard , veți finaliza în sfârșit misiunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *