Fortnite Road Trip: Distrugeți semnele de oprire cu costumul catalizatorului

 Fortnite Road Trip

Printre noile misiuni Road Trip din prima săptămână a Fortnite Sezonul 10 există una care vă impune să distrugeți zece semne de oprire prin purtând costumul Catalyst . În acest mini-ghid, vă explicăm cum să o completați.

Pentru a vă ajuta să finalizați cu ușurință misiunea, mai jos vă arătăm locațiile pentru a găsi și distruge semnele de stop din Fortnite Sezonul 10.

Distrugeți semnele Stop cu Costum de catalizator (0/10)

Pentru a finaliza această misiune, va trebui să găsiți și să distrugeți 10 semne de stop în Insula Bătăliei Regale Fortnite (sezonul 10), toate purtând Catalizator costum (piei pe care le vei primi la nivelul 1 din Battle Pass din sezonul 10.)

După ce ai purtat costumul Catalyst și ai coborât pe câmpul de luptă, trebuie doar să cauți și să distrugi 10 semne de oprire. Unde sunt localizate aceste semnale?

După cum puteți vedea în harta afișată în partea de jos a paginii, semnele Stop sunt în Parco Pacifico, Borgo Bislacco, Mega Mall și Palmeto Paradisiaco . Așadar, pentru a finaliza misiunea, tot ce trebuie să faceți este să găsiți și să distrugeți 10 semne de oprire în aceste locații, în timp ce purtați costumul Catalizator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *