Fortnite Sezonul 10: Bruto Mech va în curând să înceapă greșit?

În așteptarea pentru a vedea dacă și când vom vedea transformarea occidentală a Neoinclinato, comunitatea Fortnite începe să câștige experiență cu noul vehicul BRUTO. Cu toate acestea, mulți oameni consideră că acest mech trebuie slăbit sau chiar eliminat de pe insula Battle Royale.

Având în vedere volumul nesemnificativ de mesaje publicate în acest sens de către membrii forumurilor de jocuri ResetEra și Reddit, dezvoltatorii Epic Games pot au adunat deja preocupările ale fanilor luând măsuri pentru modificarea parametrilor și funcționalității unuia dintre cele mai importante elemente de joc din Sezonul 10 din Fortnite.

Conform răspunsului dat unui utilizator al comunității de un „expert și colaborator” nespecificat al lui Epic cunoscut sub numele de Gab V, de fapt, se pare că autorii americani au planificat deja să opereze o slăbire grea (sau „nerf”) a BRUTUS, limitând, probabil, agilitatea în mișcare, lățimea salturile, cantitatea de daune absorbite de armură și puterea focului. În plus, BRUTO mech din sezonul X ar trebui eliminat din modul competitiv, pentru a fi reintrodus cu actualizări viitoare în forma redusă, ca în trecut cu aeronava Girosfera Baller sau X-4 Stormwing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *