Fortnite Sezonul 10: Dataminerii dezvăluie puternicul pistol automat de lunetist!

 Fortnite Season 10 Sniper Rifle

Scena neîncetată a minerului de date Fortnite Battaglia Reale profită de actualizarea lansării sezonului 10 pentru a se scufunda printre cele mai ascunse linii de cod ale noii actualizări și pentru a descoperi, făcând acest lucru, Sosirea iminentă a automobilului Sniper Rifle.

Pentru a confirma introducerea de acum iminentă a acestui nou element de echipament este Lucas7yoshi, celebrul miner de date Fortnite a reușit să descopere versiunea completă a scurgerii video a sezonului. 10 și multe alte secrete ale celei mai cunoscute și jucate lupte royale de pe planetă.

Informațiile colectate de minerul de date sunt limitate la imaginea unică a noii arme și nu oferă clarificări suplimentare cu privire la particularitățile și caracteristicile acestei echipamente. Numele însuși ales de autorii Epic Games pentru acest obiect de joc puternic însă, lasă foarte puține îndoieli despre prezența unui sistem care permite utilizatorului să tragă mai multe fotografii cu această pușcă de precizie, toate fără a mai fi nevoie să vă reîncărcați de fiecare dată și să pierdeți din vedere obiectivul dvs. abandonând vederea prin vizor .

Între timp, în timp ce așteptăm să aflăm data sosirii noului lunetist automat Rifle vă reamintim că, odată cu noua actualizare Fortnite, au fost dezvăluite primele 10 misiuni ale sezonului X, un sistem controversat pe care Epic îl introduce pentru a-și lua rămas bun de la provocările libere și legarea acestor activități la achiziționarea Pass Battle X. [19659007] Automatic Sniper Rifle

Mai multe informații vor veni mai târziu pic.twitter.com/qeIE0HgSEV[19659004Alan—Lucas7yoshi//Leaks&News(@Lucas7yoshi)1august2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *