Fortnite Sezonul 10: Neoinclinato va deveni un sat din West West, potrivit Dataminer

 Fortnite Sezonul 10

Conform celor descoperite de minerul de date Fortnite, soarta lui Neoinclinato pare a fi marcată acum: cel mai futurist cadran al hărții Royale de luptă a Epic Games va crește în curând în Far West. [19659004] Colectivul de mineri de date condus de FortTory raportează că a descoperit referințe clare la structuri, clădiri, texturi și modele cu tematică printre cele mai ascunse linii de cod din ultima actualizare care sancționează începutul Fortnite. Sezonul X Westerns care ar trebui să se încadreze într-o modificare la scară mai mare a cadranului dominat de structuri ne-inclinate de sci-fi.

Transformarea unuia dintre cele mai iconice sectoare ale insula Fortnite Battle Royale deși a fost și una dintre cele mai „tinere” datorită apariției sale apărute abia la începutul sezonului 9, ar putea implica și alte cadrane ale hărții, dând astfel loc Epic Ga dezvoltatorii de mesaje pentru a rupe rutina exploratorilor insulei și pentru a adăuga provocările lor de imprevizibilitate .

În această privință, știați că Epic a decis să-și retragă pașii și să reintroducă provocări gratuite? Noile activități ale jocului Fortnite se vor numi de acum încolo Timpul Misiunile și se vor derula paralel cu misiunile de trecere de luptă din sezonul 10.

Sunetele pentru momentul în care intri în tematica vest-vest înclinată în momentul în care a fost înmatriculată!

Presupun că locul are o orbă în jurul lui, așa cum puteți vedea în videoclip, iar când mergeți prin orb intrați în tematica vest-sălbatic. pic.twitter.com/8j7URTd1Fq6319659004 Alan— FortTory – Fortnite Leaks & News (@FortTory) 1 august 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *